Vissza az időben is

  •  
  •  
  •  

Sokéves hagyomány folytatásaként az idei esztendőben is megrendezi őszi bálját az Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia, ifjúsági közösségének szervezésében. A Katalin-bálra november 26-án, szombaton este, 19 órai kezdettel kerül sor, az újpesti Katolikus Kultúrházban (1046. Budapest, István tér 4.).

A bált idén is a rendező fiatalok nyitják meg látványos, az est témacsokrához illeszkedő nyitótáncukkal, melyet követően megnyílik a tánctér mindenki számára. Az bál folyamán egyéni és családi játékok, vidám színpadi előadás és egyéb kísérőprogramok színesítik az estét. A programok között, a tánctérről visszavonulva lehetőség nyílik majd kellemes baráti beszélgetésekre is, illetve felfrissülni az étel- és italfinomságokat kínáló büfében és bárban.

A hagyományokhoz hozzátartozik, hogy a fiatalok minden alkalommal egy-egy téma köré építik fel a Kultúrház díszletét és az este hangulatát. Az idei évben néhány évszázaddal korábban érezhetjük magunkat, talán egy kikötővárosban, vagy egy messzi szigeten, de mindenképpen olyan különleges helyen, ahol időnként nemcsak utazók, de kalózok és kalandorok is megfordulnak…

A szervező fiatalok szeretettel hívnak és várnak mindenkit, életkortól függetlenül!

Kedvezményes elővételi jegyek szombaton és vasárnap, a Szentmiséket követően válthatók a plébánián (1046 Budapest, Rákóczi tér 4-8), egy fő számára 1000 forintért, egy  család számára 2000 forintért.

Jegyek a bál napján a helyszínen is válthatók egy  fő részére 1200 forintért, egy család részére 2400 forintért.

További részletek a plébánia honlapján olvashatók.


Vágvölgyi Gergely
sajtófelelős, Újpest-Kertvárosi Szent István Plébánia Képviselőtestülete