Visszaszámlálás indul

  •  
  •  
  •  

Utolsó hetéhez érkezett a Szent István téri Bajnok Terasz “sportmentes” programja. Pénteken már az Olimpia megnyitóját élvezhetjük. Addig azonban a már megszokott izgalmas, érdekes, tanulságos porgramok várják a közönséget.

Továbbra is sikerfilmekkel várja a látogatókat a Bajnok Terasz. Mióta a labdarúgó EB véget ért, minden délután gyermekeknek, este pedig a felnőtteknek szánt filmeket vetítettek a szervezők. Láthattuk Bambit, a Szépség és a szörnyeteg történetét. Szaffit, Pocahontas vagy Rango meséjét, az idősebb korosztály pedig A da Vinci Kódon, a Csillagok háborúja eposzon, vagy éppen az Üvegtigris félnótás vendégseregén szórakozhattak.

A filmek mellett gondoltak az egészségre is. Hatalmas siker volt a zumba, ahol százak mozogtak egyszerre a latin ritmusokra, de a karaoke program is sokakat megmozgatott. A hangszalagokat legalábbis biztosan, bár némely esetben az igazán komoly fizikai terhelés inkább a közönség dobhártyáját érte.

Mivel minden szentnek maga felé hajlik a keze, minden nap összeállítást mutattunk be az ÚKTV idei terméséből.

A kultuszfilmek, divatsportok és trendi kikapcsolódási formák időszaka a végéhez közeledik. Péntektől ismét a sporté a főszerep a Bajnok Teraszon. Addig azonban az alábbi programok várják az érdeklődőket:

Július 23. (hétfő) MOZIDÉLUTÁN

    14.00 Újpest Arca döntőseinek válogatása
    16:30 ÚKTV legjobb filmjei
    17:30 Mackótestvér mesefilm
    20:00 Mamma mia (2008, két Golden Globe-díj)

Július 24. (kedd) MOZIDÉLUTÁN

    16:30 ÚKTV legjobb filmjei
    17:30 Jégkorszak 1-2

Július 25. (szerda)

    16.30 ÚKTV legjobb filmjei
    17.30 Tarzan mesefilm
    19.00 Indiana Jones filmek

Július 26. (csütörtök)

    16:30 ÚKTV legjobb filmjei
    17.30 UP mesefilm
    19.00 Twilight-maraton 2011

Péntektől a sport szerelmeseit várják ismét a helyszínre, és nagyon reméljük, hogy sok-sok okuk lesz izgulni és szurkolni a világjátékok idején.