Viszik Újpest jó hírét I.

  •  
  •  
  •  

Az önkormányzat pályázatot írt ki Újpesti Diákösztöndíjak elnyerésére. Négy kategóriában lehetett pályázni: Ugró Gyula Tanulmányi, Bene Ferenc Sport, Szőnyi István Alkotóművészeti és Házy Erzsébet Előadóművészeti Diákösztöndíj. Most induló sorozatunkban bemutatjuk a 2011/2012-es tanévben újpesti ösztöndíjban részesülő fiatalokat.

Valamennyi sikeres pályázóra érvényes, hogy kiváló tanulmányi eredményt, kiemelkedő sportteljesítményt, vagy kimagasló művészi teljesítményt ért el, öregbítve ezzel Újpest jó hírét. Tizenöt diák részesült az elismerésben; velük ismerkedhetnek meg az olvasók, következő számainkban.

Ugró Gyula Tanulmányi Diákösztöndíj

DOBOS ELVIRA GITTA, az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Természettudományi Karának matematika szakos hallgatója már megszerezte az angol középfokú nyelvvizsgát. Tanulmányi eredménye mind a négy félévben kiemelkedő. Másodszor részesült a díjban.

GYARMAT EMESE, a Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Karát végzi. Az elsős egyetemista jogásznak készül. A féléveket kitűnő eredménnyel zárta: háromszor a legmagasabb, 5-ös osztályzatot érdemelte ki. Angol és német nyelvből középfokú nyelvvizsgával rendelkezik.


Á.T.