Zárva lesz a B és a D szektor a Pécs elleni mérkőzésen

  •  
  •  
  •  

Az MLSZ tavaly meghozott határozata 2014. november 29-én jogerőre emelkedett, amelynek értelmében a szektorlezárás 2015. február 28-án a PMFC-Matias elleni mérkőzésen a B és D szektorokat érinti.

Határozat

A FEB a 2014. szeptember 21-én lejátszott Újpest FC-FTC NBI-es bajnoki mérkőzéssel kapcsolatban az Újpest ellen szeptember 23-án kiszabott büntetést (mint visszaeső 1,5 millió forintos pénzbüntetés és két szektor bezárása, utóbbi végrehajtása 3 hónapra felfüggesztésre került) szeptember 25-én megtartott tárgyalásán hatályában változatlanul fenntartotta. A fellebbviteli eljárás határozata 2014. november 5. napján jogerőre emelkedett. Az MLSZ Fegyelmi Szabályzat (FSZ) 15. § (3) bekezdése a fegyelmi büntetés végrehajtásának felfüggesztéséről a következők szerint rendelkezik: “A korábban kiszabott fegyelmi büntetést végre kell hajtani akkor, ha a fegyelmi vétség elkövetője a fegyelmi büntetés felfüggesztésének időtartama alatt újabb fegyelmi vétséget követ el.” A FEB november 13-án az Újpestet, mint visszaesőt, szurkolóinak a november 8-án lejátszott Újpest FC – Puskás Akadémia FC mérkőzésen történt megbotránkoztató viselkedése miatt 800 000 Ft pénzbüntetésre ítélte. Ez alapján a korábban felfüggesztett szektorbezárás, fellebbezés hiányában 2014. november 29-én jogerőre emelkedett, így az Újpest FC a soron következő két hazai mérkőzésén (2015. február 28. Újpest FC – PMFC-Matias; 2015. március 14. Újpest FC – MVM Paks) köteles a B és D szektorokat lezárni.

Tudnivalók

A szombati mérkőzésen a hazai közönség számára az A terasz bal és jobb, illetve A tribün bal és jobb oldala lesz elérhető. A közönség elől elzárásra kerül a B és D lelátó, így azon szurkolóink, akik bérlettel rendelkeznek a két lelátó egyikén, az A terasz bal oldalán foglalhatnak helyet. Jegyet elővételben és a mérkőzés helyszínén bárhova lehet venni a szabad teraszok illetve tribünök közül.

A vendégszurkolók számára a C lelátó bal oldala lesz megnyitva.

Hazai szektorok
Kérjük tisztelt szurkolóinkat, hogy vegyék figyelembe a szektorok limitált kapacitását. A lelátók telítettségétől függően előfordulhat, hogy a lelátók megtelnek, így rendezőink kérhetik, hogy a másik oldalon fennmaradó szabad ülőhelyeket foglalják el. Kérjük, segítsék rendezőink munkáját azzal, hogy egyenletesen töltik fel a székeket. Megértésüket és közreműködésüket köszönjük!

Zászlók és transzparensek
A megszokottól eltérően szeretnénk továbbá megkérni tisztelt szurkolóinkat, hogy a találkozóra csak korlátra elhelyezhető transzparenseket hozzanak. A hétvégén sem koreográfiát, sem zászlókat vagy kétrudas molinókat nem tudunk engedélyezni, mert ezek a nézőket zavarhatják a szabad kilátásban. Kérjük, legyenek tekintettel nézőtársaikra. A szektor vegyes összetétele miatt tehát csak korlátra függeszthető transzparensek engedélyeztetése kérhető.

forrás: ujpestfc.hu