Zenedenapi hangszer-kipróbálás és operaelőadás az Erkel Gyula Zeneiskolában

  •  
  •  
  •  

Nyílt nappal várja a hangszertanulás iránt érdeklődő gyerekeket és szüleiket az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola április 20-án szombaton. A Zenedenap során a gyerekeknek személyenként két hangszer kipróbálására nyílik lehetőségük a zeneiskola tantermeiben (István út 17-19. II. emelet).

A program reggel 9 órától várja az érdeklődőket, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az ujpestizenede.hu oldalon lehet elvégezni. A regisztrációt egy családnak (egy látogatói csoportnak) egyszer kell elvégezni, de ennek során meg kell nevezni az érkező vendégeket, illetve a kipróbálására választott hangszereket is.

Szintén április 20-án rendezik az Erkel Gyula Zeneiskola operastúdiójának következő előadását, a növendékek Mozart vígoperáját, a Figaro házasságát adják elő Sudár Gyöngyvér rendezésében, Mezei Pál zenei felkészítésével. Az Ifjúsági Ház színháztermében 19 órakor rendezett előadásra 1500 forintért lehet jegyet vásárolni, illetve lehetőség van támogatói jegy váltására is.

A zeneiskola következő tanévére április 21. hétfő 18 óráig jelentkezhetnek a leendő hallgatók, szintén az ujpestizenede.hu oldalon. A regisztrált jelentkezők felvételi meghallgatását április 23. és 25. között rendezik.

ÚN

, , , ,