Ingyenes látásvizsgálat az Optikingnél a Városnapokon

  •  
  •  
  •  

Forradalmian modern berendezést szerzett be az újpesti Optiking Optika. Az új DNEye Scanner segítségével nemcsak a látáshibákat fedezik fel, hanem egyéb problémákat, így például a hályogot vagy bármi más eltérést is észrevesznek. Az Újpesti Városnapokon szeretettel várják az érdeklődőket ingyenes látásvizsgálatra.

Rendkívül elegáns környezetben, mégis kifejezetten baráti árakkal várja az érdeklődőket az Optiking Optika az Árpád úton. Rúzsa Erika üzletvezető elmondta, számára fontos, hogy igényes és barátságos környezetben fogadja az újpestieket, ezért üdítővel, édességgel kínálja a klienseket. A luxuskörnyezet azonban korántsem luxusárakat jelent, sőt, remek kedvezményeket biztosít optikája. S ha ez még nem lenne elég: az Újpesti Városnapokon mutatják be a nagyközönségnek az új DNEye Scanner gépüket, amely komplex látásvizsgálatot végez.

Rúzsa Erika ismertette, hogy a gép segítségével garantáltan fájdalommentes, „nonkontakt” szemnyomásmérést is végeznek. „Megbeszéljük, hogy ki mit szeretne, mely eredményekre kíváncsi, de természetesen igény esetén komplex szemvizsgálatot is végzünk, ingyen.” A vezetőnő elmondta, nemcsak a látásromlást vizsgálják meg, hanem például felmérik az üvegtest állapotot, a szemlencse állapotot, a csarnokzug mélységet és szöget. „Ez a gép egy teljes szemészeti osztályt tud kiváltani.” Rúzsa Erika hangsúlyozta, a vizsgálat fájdalommentes, és csöpögtetni se kell. Amennyiben a látogató igényli, úgy akár meg is kezdhetik a szemüveg elkészítés folyamatát. Az Újpest Kártya tulajdonosai 20 százalék kedvezményt vehetnek igénybe, de egyéb akciókat is kínálnak. „A szemüvegkészíttetés most 20 százalékkal kedvezőbb, lencsére pedig 30 százalék kedvezményt biztosítunk.

A saját márkás keretek pedig 40 százalékkal olcsóbbak, a kedvezmények összevonhatók.” Rúzsa Erika kiemelte, annyira sok szeretetet és figyelmet kap a személye és a vállalkozása Újpesttől, hogy szeretne ő is adni a városnak. Karácsonykor és gyereknapkor is megleptek már egy kicsit egy szemüveggel, s most a Városnapokra készül az Optiking Optika az Árpád úton. Mindenkit szeretettel várnak augusztus 28-án és 29-én fél 10-től 19.30-ig. Augusztus 30-án fél 10-től 17.30-ig vehető igénybe az ingyenes látásvizsgálat, míg augusztus 31-én 9-től 14.30-ig nyitja ki kapuit az optika.

(Az Újpesti Napló augusztus 14-én megjelent számában tévesen szerepelnek a szeptemberi dátumok!)

ÚN

, ,