Bérleti díj kedvezmény az átépítés alatt

  •  
  •  
  •  

A tervek szerinti határidővel készült el a piaci kiscsarnok új bejárata. A klinkertéglás főkapu igényesen illeszkedik az új környezet arculatához.
A közkedvelt csarnokot és piacteret is elérte a változás szele, aminek első jele a Kiscsarnok új főbejárata.

-Még az elmúlt évben döntöttünk arról, hogy saját költségvetésben egy olyan bejárat megtervezését és kivitelezését szeretnénk elérni, amely méltóbban illeszkedik a Főtér megszépült arculatához – tudtuk meg Balogh Angéla megbízott piacvezetőtől. – A tervek valóra váltak és egy hangulatában és formájában is ízlésesebb bejárat várja a Főtér oldaláról a látogatókat. Ám nem csak ez az egy változás történt. Mivel a sétány egy része terasszá bővült, a cukrászda hátsó falát is megnyitottuk a templom felé. A nyári szezon közeledtével ez, azt hiszem, könnyebbé teszi a kánikulai meleg elviselését is.
Balogh Angéla még hozzáfűzte, hogy feltétlenül essék szó arról a gesztusról, amit az önkormányzat biztosított az érintett kereskedők számára. Az új kapu építése során az érintett 46 kereskedő 80 üzletére, az átmenetileg csökkent forgalom miatt, másfél hónapra felére csökkentették a bérleti díjat.