Címke: Körkép

26
feb

Körkép – Teljes adás

...
19
feb

Körkép – Teljes adás 2021.02.19.

...
13
feb

Körkép – Teljes adás 2021.02.12.

A tartalomból - Nagy hideg - segítsünk, ha kell. - Folyik az újpestiek oltása; az újpesti SZTK is oltópont. - Cél az illegális erdőirtás megfékezése - szigorodott a fakivágási rendelet Újpesten. - Idősek életét menthetik meg a házi gondozás frissen érkezett készülékei. - Érvényes tajszám nélkül február 12-étől fizetni kell az egészségügyi ellátásért – kivéve a koronavírus elleni vakcinát. - A főváros újabb 10 ezer ingyenes és önkéntes tesztet ajánlott fel. - Az újranyitásban is segít a főváros azoknak a cégeknek, amelyeket megroppantott a járvány. - Déri Tibor polgármester és Czigler László alpolgármester jutalomban részesítette a december 24-i újpesti késelés két hős rendőrét. - Megszólalt az a családapa, aki két gyermekével és terhes feleségével ült az autóban, amikor szembe találta magát az ámokfutó drogdílerek autójával és az őket üldöző rendőrökkel. - A Valentin-napot megelőző hét a Házasság Hete, az utána következő pedig a Káposztási Családok Egyesületének hasonló ünnepe. - Megpróbál karneváli hangulatot teremteni az Újpesti Kulturális Központ. - ÚFC: két győzelem, pénteken a Diósgyőrt fogadjuk
12
feb

Körkép – Vörös kód lépett életbe február 12-től (videó)

A következő napokban még nappal is mínusz 10 fok alá süllyedhet a hőmérséklet, ezért a fedél nélkülieket mindenkinek kötelessége segíteni, de a háziállatokra és közvetlen lakókörnyezetünkre is figyelni kell a szélsőséges időjárás miatt.
5
feb

Körkép – Teljes adás (videó)

A mai adás tartalmából: - Hétfőn a korlátozások enyhítéséért demonstráltak; a Megyeri Csárdáért is szót emeltek - A tüntetés után megjelent kormányrendelet szerint a vendéglátóipari és turisztikai vállalkozók előre megkapják majd az állami bértámogatást - A vállalkozások is bajban vannak - újpesti vállalkozókat kérdeztünk - Döcögősen indult az idősek oltása Újpesten is, mert nem jött elég oltóanyag - Dicséretben és jutalomban részesítette Budapest rendőrfőkapitánya a Kassai utca egyik lépcsőházában megkéselt rendőrt és járőrtársát - A miniszterelnök azt ígérte: március 15-ig minden 60 év feletti személyt beoltanak - Magyarországon évi 33 ezer ember, Újpest lakosságának a harmada hal meg rákos megbetegedésben - a Magyar Rákellenes Liga elnöke a Mozaikban RENDŐRSÉGI HÍREK: - a Berda József utcában ért véget egy három kerületet is érintő autós üldözés csütörtök délután - Káposztásmegyeren fogták el egy 22 évvel ezelőtti gyilkosság gyanúsítottját - Új módszerekkel próbálkoznak az unokázós csalók - a Városgondnokságnál vehetik át az újpestiek a zöldhulladék-gyűjtő zsákokat szerdánként - Február 6-tól ritkítja esti járatait a BKK - az Újpesti Kulturális Központ meseíró-pályázat eredménye - Nemzetközi elismerést kapott Laczkó-Magyar György újpesti hobbifényképész - Be kell zárni a kegyetlen tartási körülmények közt működő kisállatgyárakat SPORT - Meghalt Vermes Albán, az első magyar olimpiai érmes férfi mellúszó - Visszavonult Berki Krisztián, az UTE olimpiai bajnok tornásza - ÚFC-Fradi: 0-4
29
jan

Körkép – Teljes adás

...
22
jan

Körkép – Teljes adás (videó)

Benne: - Pénzügyi háború 2021 – hárommilliárdot vesz el a kormány Újpesttől! Nyilatkozik a polgármester és az országgyűlési képviselő is. - A magyar kultúra napját ünnepeljük ma, rendhagyó módon, online. - Újpesti megemlékezés a magyarországi németek elhurcolásának emléknapján, január 19-én. - Félbemaradtak vagy abbamaradtak az oltások az újpesti idősotthonokban. Az Újpest Médiának nyilatkozott a főpolgármester-helyettes. - Megszólalt a karácsonykor megkéselt újpesti rendőr. - Holnap lesznek az írásbeli középiskolai felvételik.
15
jan

Körkép – Teljes adás (videó)

Témáink: - Megfosztotta tisztségeitől Déri Tibor polgármester a jobbikos Szabó Balázst - Megszólal ezügyben egy Afrika-szakértő is - Eljárást indított az újpesti rendőrség egy tanfolyamokat szervező cég ellen - 3,5 milliárd forintot vesz ki idén a kormány a XV. kerületiek zsebéből - Az Árpád út helyett az Attila utcában lesz éjszaka is nyitvatartó patika - Érkeznek a kéményseprők! - Itt a hideg: elöregedett járműparkkal kénytelenek dolgozni az FKF szakemberei - Nehéz időszak a hajléktalanoknál - a segítség életeket menthet!
15
jan

Körkép – Eljárást indított az újpesti rendőrség a tanfolyamszervezők ellen (videó)

Kerületi lakosokat keresnek meg az újpesti önkormányzat nevében, hogy különböző tanfolyamokra szervezzék be őket egy dél-alföldi, oktatásszervezéssel foglalkozó cég munkatársai- nyilatkozták az Újpest Médiának az érintettek. Az önkormányzat cáfolja, hogy köze lenne a tanfolyamokhoz, a panaszosok pedig attól tartanak, hogy csak a lakásukba akarnak bejutni a cég emberei nem egészen tisztességes szándékkal. Az újpesti rendőrség eljárást indított az ügyben, a cég cáfolja a szerintük alaptalan vádakat.
14
jan

Körkép – Megszűnt az ügyelet az Árpád úti patikában

Megszűnt a gyógyszertári ügyelet az Árpád úton, helyette az Attila utcába mehet az, akinek éjszaka sürgősen orvosságra van szüksége. A változtatás rendszerszintű problémákra világít rá.