Címke: Művészbejáró

8
Már

Művészbejáró – Détár Enikő (videó)

Détár Enikő az ország egyik kedvenc színésznője. Számtalan interjú készült már vele. A Művészbejáróban mégis elmesél magáról egy-két olyan dolgot, melyet most hallhatnak először.
1
Már

Művészbejáró – Csengeri Attila (videó)

Csengeri Attila azon kevés magyar színészek közé tartozik, akik a világhír küszöbén álltak. Stuttgart után mégis a hazai színpadokat választotta. A Művészbejáróban mesél a műsorvezető Steinkohl Erikának.
15
feb

Művészbejáró – Balázs Andrea (videó)

Balázs Andrea nemcsak kiváló színésznő, de egy ország kedvence. Egy igazán jó hangulatú beszélgetést láthatnak vele a Művészbejáróban.
8
feb

Művészbejáró – Sári Évi (videó)

Sári Évi már nagyon várja, hogy ismét érezhesse a színpadon állva a nézők szeretetét és energiáját. Erről és új videoklipjéről mesél a Művészbejáróban.
25
jan

Művészbejáró – Fricska Táncegyüttes (videó)

A Fricska Táncegyüttes két alapítójával, Papp Gergely Bálinttal és Papp Máté Bencével láthatnak egy jó hangulatú, családias beszélgetést a Művészbejáróban. Mesélnek a néptánc iránti szeretetükről, az új videóklipről és a nemrég indult Ritmus Akadémiáról.
18
jan

Művészbejáró – Ujvári Zoltán Szilveszter, Zola (videó)

A nyár legnagyobb slágere a Majkával közösen előadott „Újra úton” című New Level Empire dal volt. A legfrissebb szerzeményt, a szintén sikergyanús „Te csak így vagy jó-t!” Zola Wolf Katival énekli. A Művészbejáróban az új klipből is láthatnak egy részletet, de az is kiderül, hogy 2016-ban megérte az együttesnek váltani, mert amióta magyarul énekelnek, azóta több emberhez eljutnak a dalaik.
11
jan

Művészbejáró – Terecskei Rita (videó)

A Zanzibár „Mi van?” című vadonatúj dalát egy hét alatt egymillióan nézték meg a legnagyobb közösségi portálon. Mi lehet a zenekar népszerűségének titka és érdemes-e „celebkedni” a zenekar sikere érdekében? A 22. születésnapját ünneplő együttes énekesnőjével, Terecskei Ritával beszélget a műsorvezető, Steinkohl Erika.
4
jan

Művészbejáró – Zöld Csaba (videó)

Szívesen eljátszaná az István a király rockopera valamelyik szerepét, ugyanis kisgyermek korától első hangtól az utolsóig ismeri a darabot. Évekkel ezeletőtt lehetősége lett volna elénekelni István szerepét, de akkor erre nemet mondott, mégsem bánta meg a döntését. Furcsa ellentmondás, de az adásban errre is kapunk magyarázatot. A Művészbejáró vendége Zöld Csaba színművész.
28
dec

Művészbejáró – Éles István

Soha senki nem sértődött meg a poénjain, pedig Torgyán Józsefet éveken át parodizálta. Sajnálja, hogy a humor mára teljesen kiszorult a parlamenti felszólalásokból. A Művészbejáró vendége Éles István humorista, parodista.
21
dec

Művészbejáró – Kertész Péter

77 évesen először rendez. Márai Sándor: A Kassai polgárok című darabját viszi színre, ha majd a járványhelyzet is lehetővé teszi. A Művészbejáró vendége a jellegzetes orgánumú színművész, Kertész Péter.