Címke: Művészbejáró

16
nov

Művészbejáró – Szűcs Kinga (videó)

A pandémia sok változást hozott az emberek, művészek életében. Így volt ezzel Szűcs Kinga színművész is, aki gyerekverseivel próbált egy kis színt csempészni a családok életébe. Ezek a művek azóta szárnyra keltek és egyre több a rajongója a gyermekek körében.
19
okt

Művészbejáró – Kálmán Heni (videó)

Kálmán Heni azon ritka fiatal színészek közé tartozik, akik nem vártak a lehetőségekre, inkább saját kezükbe fogták sorsukat. Színházat alapított és producer, illetve ma már komoly üzletasszonyként mesélt mindennapjairól a Művészbejáróban.
21
szept

Művészbejáró – Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor (videó)

A Művészbejáró vendégei a zenés szînházi műfaj két legendája, ikonja Zsadon Andrea és Szolnoki Tibor. A műsorban nemcsak “szakmájukról”, de magánéletükről is mesélnek.
10
aug

Művészbejáró – Dr. Lutfi Amang Balázs (videó)

Lehet valaki egyszerre énekes, jóga mester, az orosz vodka nagykövete és emberjogi harcos? Erre ad nekünk választ a Művészbejáróban egy különleges polihisztor, Amang.
28
jún

Művészbejáró – Fekete Linda (videó)

A Művészbejáró vendége Fekete Linda színművész. Páratlan egyénisége, sokoldalúsága azonnal magával ragadja a nézőt és ez igaz a vele való személyes találkozásra is.
21
jún

Művészbejáró – Esztergályos Cecília (videó)

A Művészbejáró vendége Esztergályos Cecília, Kossuth-díjas színművész. Egyedisége, páratlan személyisége, sokoldalúsága emelte őt a legnagyobb magyar színészek közé.
14
jún

Művészbejáró – Vida Péter (videó)

Mi a közös Vida Péter és Rejtő Jenő között? Megtudhatjuk a kiváló színművésztől a Művészbejáró cîmű műsorból.
8
márc

Művészbejáró – Détár Enikő (videó)

Détár Enikő az ország egyik kedvenc színésznője. Számtalan interjú készült már vele. A Művészbejáróban mégis elmesél magáról egy-két olyan dolgot, melyet most hallhatnak először.
1
márc

Művészbejáró – Csengeri Attila (videó)

Csengeri Attila azon kevés magyar színészek közé tartozik, akik a világhír küszöbén álltak. Stuttgart után mégis a hazai színpadokat választotta. A Művészbejáróban mesél a műsorvezető Steinkohl Erikának.
15
febr

Művészbejáró – Balázs Andrea (videó)

Balázs Andrea nemcsak kiváló színésznő, de egy ország kedvence. Egy igazán jó hangulatú beszélgetést láthatnak vele a Művészbejáróban.