•  
  •  
  •  

Öngyilkossági szándékkal a Dunába vetette magát a Megyeri hídról egy férfi június 11-én kedden délelőtt, de a Készenléti Rendőrség munkatársai sikeresen kimentették a vízből.

Csikós István rendőr törzszászlós kedden 10 óra körül a Margitszigeten járőrözött, amikor észrevette, hogy egy férfi sodródik a Dunában, csak a feje látszik ki a vízből − írja a police.hu. A férfi képes volt beszélni, a törzszászlósnak elmondta, hogy az erős sodrás és a kimerültség miatt nem képes kiúszni a partra. A járőr arra kérte, próbáljon belekapaszkodni a közelében lévő hajókikötő sodronykötelébe.

Miközben a férfi az utasítást követve sikeresen megkapaszkodott a kötélben, Csikós törzszászlós riasztotta négy, a közelben tartózkodó kollégáját, akik láncot alkotva kihúzták a partra. A készenléti rendőrök pokróccal takarták be a kihűlt férfit, majd értesítették a mentőket.

A férfi elmondta, hogy öngyilkossági szándékkal ugrott a vízbe a Megyeri hídról. A mentőszolgálat munkatársai további ellátás céljából kórházba szállították.

ÚN

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

fotó: police.hu

fotó: police.hu

, , , ,