Egy órára visszatértek az ultrák a Megyeri útra

  •  
  •  
  •  

Igazi forró meccshangulatban zajlott a szombati derbi előtti edzés pénteken a Megyeri úton. Az ultrák a címervita miatt az FTC elleni meccsre nem mennek ki, ezért a derbi előtti edzésen tüzelték a játékosokat a rangadóra.

Hosszú idő után végre visszatért ek a D lelátóra a drapik, a zászlók és a fanatikus szervezett szurkolás. Igaz, egyelőre még csak a Fradi elleni meccs előtti edzés erejéig. „Szeretnénk a csapattal éreztetni azt, hogy mennyire fontos mérkőzés vár rájuk, hisz attól mert jelenleg nem vagyunk bent, a derbi az derbi!” – írta az edzéslátogatásra hívó Facebook-bejegyzésében a ViolaFidelity.

 

 

 

A szurkolók a játékosok buzdítása mellett megemlékeztek Benedek Tiborról, és a hatvanas-hetvenes évek legendás újpesti focistájának, Zámbó Sándornak is gyűjtöttek adományokat, hogy új hallókészüléket kaphasson.

Az ultrák leszögezték:  amíg nem kapja vissza történelmi címerét a futballklub és el nem tűnik az új logó a mezről, addig csak ilyen formákban lehet majd találkozni a táborral, meccsre továbbra sem jár senki.

 

 

 

„Továbbra is úgy gondoljuk, hogy Roderick Duchatelet és Őze István ténykedései teszik tönkre az újpesti labdarúgást, nem foglalunk állást egyik oldalon sem, mindkettőjüket egyformán bűnösnek tartjuk!” – írja Facebook-bejegyzésében a ViolaFidelity.

(Fotó: Nagy Roland)

, , , ,