Címke: Újpest FC

8
okt

Mindenki bízik benne, hogy valóra válhat Törő nagy álma

Az Újpest FC egykori kiváló játékosát a kórházban sem hagyja hidegen a foci.
25
Sze

Családi nap a Tábor utcában

Csaknem száz kisgyermek szeretné magára ölteni az Újpest mezét a közeljövőben, és ők mind el is mentek a klub utánpótlás-toborzójára múlt vasárnap, a Tábor utcába.
22
Sze

Körkép – Családi nap az Újpest FC-nél (videó)

Több mint ötven gyerek ellen rúgott labdába Kabát Péter és a nagycsapat néhány játékosa az Újpest FC családi napján. Ezen felül játékos feladatok és toborzó is várta a kis focistákat.
31
aug

Újra pletykálnak a tulajdonosváltásról

Hónapokkal azután, hogy állítólag az ország egyik leggazdagabb emberének kezébe került volna az Újpest FC, most ismét egy lehetséges tulajdonosváltásról pletykálnak a Megyeri úton.
27
aug

Bajban az Újpest?

Bár többen láttak biztató jeleket a nyári selejtezőkön, hamar elszállt az optimizmus: nem csak a nemzetközi szereplés ért véget már augusztusban, de a bajnokságban is el kell gondolkodni a hogyan továbbon, mert óriási baj lehet a vége.
3
aug

Csütörtökön újra EKL-selejtező, itt vannak a tudnivalók a jegyekről

Minél több szurkolóra szükség van a várhatóan nagyon nehéz meccsen.
21
Júl

Jussunk tovább, de jó meccseken

Három esztendő után léphet ki újra az Újpest FC a nemzetközi porondra: a lila-fehérek csütörtökön este a Vaduz ellen lépnek pályára a Szuszába, az Európa Konferencia Liga második selejtezőkörében.
13
Júl

Már megvásárolhatók a jegyek a Vaduz elleni mérkőzésre

Amint a klub megígérte, ma reggel pontos jegyárakat kapott a nyilvánosság az Újpest-Vaduz Ekl-selejtezőre. Egyben a szezon bérletárai is megvannak.
9
Júl

Hamarosan indul a jegyértékesítés

Már két hét sincs az Újpest FC első tétmeccséig a most induló futballszezonban: a lila-fehérek július 22-én a Vaduzt fogadják az Európai Konferencia Ligában.
6
Júl

Oenning: pozitív irányba fejlődött a csapat

A vezetőedző szerint a csapat pozitív irányba fejlődött, ami a felkészülés idején kulcsfontosságú.