Címke: Újpest FC

21
Júl

Jussunk tovább, de jó meccseken

Három esztendő után léphet ki újra az Újpest FC a nemzetközi porondra: a lila-fehérek csütörtökön este a Vaduz ellen lépnek pályára a Szuszába, az Európa Konferencia Liga második selejtezőkörében.
13
Júl

Már megvásárolhatók a jegyek a Vaduz elleni mérkőzésre

Amint a klub megígérte, ma reggel pontos jegyárakat kapott a nyilvánosság az Újpest-Vaduz Ekl-selejtezőre. Egyben a szezon bérletárai is megvannak.
9
Júl

Hamarosan indul a jegyértékesítés

Már két hét sincs az Újpest FC első tétmeccséig a most induló futballszezonban: a lila-fehérek július 22-én a Vaduzt fogadják az Európai Konferencia Ligában.
6
Júl

Oenning: pozitív irányba fejlődött a csapat

A vezetőedző szerint a csapat pozitív irányba fejlődött, ami a felkészülés idején kulcsfontosságú.
22
jún

Újpesti Sport – Andrusch József (videó)

Az Újpest FC labdarúgó csapatának kapusedzője már megkezdte a munkát a tanítványaival. Andrusch József szerint kapusain nem fog múlni a lila-fehérek jó szereplése a 2021/22-es bajnokságban.
1
jún

Újpest FC: egy selejtezőkör kimarad

Az első helyett csak a második selejtezőkörben kell csatlakoznia a kupagyőztes Újpestnek a harmadik számú európai klubsorozatban.
23
máj

Ilyen volt a lila-fehér fociidény

A bajnokságban bukdácsolt, a kiesés szele is meglegyintette, de a kupagyőzelemnek köszönhetően mégis kiléphet az európai porondra az Újpest FC.
20
máj

Körkép – Pénzbüntetés az ÚFC-nek (videó)

Többek közt rasszista megnyilvánulások, pirotechnikai eszköz használata és a járványügyi szabályok megsértése miatt kapott büntetést az ÚFC.
16
máj

Oenning: csodát tettünk, büszke vagyok a csapatra

Interjút adott az Újpest vezetőedzője, Michael Oenning, most ebből szemezgetünk.
11
máj

Újpesti Sport – Kiss Fanni (videó)

...