Címke: Újpest FC

6
ápr

Elhunyt Schumann Péter, az Újpest háromszoros magyar bajnok labdarúgója

Április 5-én, röviddel 70. születésnapja előtt elhunyt Schumann Péter háromszoros magyar bajnok és kétszeres ezüstérmes hátvéd, az Újpest legendás játékosa.
1
ápr

Végleg véget ért a Duchatelet-korszak

Lezárult az adásvétel, így a MOL-csoport lett az Újpest FC tulajdonosa - jelentette be Ratatics Péter, a futballklub új elnöke.
30
márc

Elhunyt Juhász Péter, az Újpest legendája

75 éves korában elhunyt Juhász Péter olimpiai ezüstérmes válogatott labdarúgó, az Újpest hétszeres magyar bajnok balhátvédje.
29
márc

Életmentő műtéten esett át Bácsi Sándor volt újpesti labdarúgó

Bonyolult műtéten esett át Bácsi Sándor, az Újpest FC egykori labdarúgója. A futballista a körülményekhez képest jól van, elhagyhatta a balatonfüredi szanatóriumot.
12
márc

Otthonában gyógyul a derbin megégett és bőrátültetésen átesett Zétény

Kiengedték a Bethesda gyermekkórházból két hét után azt a 16 éves fiút, aki összeégett a február végi Újpest-Ferencváros meccsen. Zétény a hasán és a nyakán égett meg, és bőrtranszplantációt hajtottak rajta végre. Túl van a varratszedésen, ám még mindig komoly fájdalmai vannak a combjában, ahonnan kimetszették a bőrt, amit átültettek a nyakára.
8
márc

Enyhítették Mészöly Géza eltiltását, visszatérhet a kispadra

A múlt héten eltiltott Mészöly Géza vezetőedző büntetését március 8-án öt meccsre csökkentette az MLSZ, melyből három felfüggesztett, így a Puskás Akadémia elleni meccsen visszatérhet az Újpest kispadjára.
6
márc

Bőrátültetésre szorul az Újpest-Ferencváros meccsen megégett fiatal drukker

Ezekben a percekben, szerda délelőtt műtik azt a 16 éves fiút, aki megégett a február 25-i Újpest-Ferencváros mérkőzésen, amikor egy pirotechnikai akció során egy parázs véletlenül belepattant a ruhájába. A szerencsétlenül járt fiatalember bőrtranszplantációra szorul.
29
febr

Egy plusz két hónapra eltiltották Mészöly Gézát

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy hónapra eltiltotta az Újpest vezetőedzőjét, Mészöly Gézát, melyhez pluszban két hónap felfüggesztett eltiltast is kapott - értesült a Nemzeti Sport. A szakember már a csütörtök esti, Paks elleni MK-mérkőzésen sem ülhet a lila-fehérek kispadján.
26
febr

Véletlenül megégett egy fiatal Újpest szurkoló a derbin

Az Újpest megalázó, 5-0-s vereséget szenvedett az ősi rivális Ferencvárostól a február 25-i derbin, az NB I 22. fordulójában. A lila-fehérek egyik szurkolóját azonban még ennél is nagyobb baj érte, a meccs hevében véletlenül meggyulladt a ruhája.
23
febr

Mészöly Géza ott lehet a kispadon a Ferencváros elleni derbin

Az MLSZ még nem hozott döntést Mészöly Géza fegyelmi ügyében, így az Újpest vezetőedzője irányíthatja a csapatot a vasárnapi Ferencváros elleni derbin.