Címke: ute

7
ápr

Újpesti Sport – Kapás Boglárka (videó)

Kapás Boglárka, az UTE világbajnok úszója már most csúcsformában van. Igaz,Bogi szerint, még fejlődnie kell ahhoz, hogy az olimpián valósággá váljon a sok éve dédelgetett álma.
25
Már

Újabb kvóta Kapás Boglárkának

Az Újpesti TE versenyzője 200 pillangón nyert a most zajló országos bajnokságon, és az olimpiai A-szintet is megúszta közben.
16
Már

Újpesti Sport – Tadissi Martial (videó)

Tadissi Martial az UTE karatésa ismét szép sikert aratott a világkupán Isztambulban. Marci jó eséllyel pályázhat az olimpiai szereplésért a tokiói ötkarikás játékokra.
22
jan

Ahogy Történt – Lombosítás az UTE-nél

152 facsemetével lett gazdagabb az UTE Szilágyi utcai sporttelepe. Mi is megnéztük, hogyan bírják a hideget a tavaly év végén ültetett fiatal fák.
12
jan

Újpesti Sport – Rajna Miklós (videó)

Rajna Miklós jégkorongozó volt az Újpesti Sport vendége. A válogatott játékos néhány hete érkezett az UTE hokicsapatához. Az adásból egyebek mellett kiderül az, hogy mit és hogyan lát egy kapus a lövésből? Ilyen és hasonló érdekességek Gergely Gábor műsorában.
15
dec

Újpesti Sport – Füredi Marianne

A sport szerelmese volt az Újpesti Sport vendége. Több mint három évtizede tudósít az eseményekről és büszkén vallja, hogy kedvenc egyesülete az UTE.
10
dec

Körkép – Ajándékok az UTE-tól

Ellátogattak az Ajándékgyárba az UTE és az UTE Baráti Kör képviselői is, természetesen nem üres kézzel érkeztek.
20
nov

Könyv jelent meg a világ legidősebb olimpiai bajnokáról

A Magyar Torna Szövetség kiadásában megjelent a Keleti 100 „Mert szeretek élni…” című könyv, amely a 100. születésnapjához közeledő ötszörös olimpiai bajnok tornász, Keleti Ágnes élettörténetét dolgozza fel.
20
nov

Tótka: Az aranyéremért lapátolok minden nap

Október eleje óta semmi más nem lebeg az UTE világbajnok kajakozójának szeme előtt, mint a tokiói ötkarikás játékok. Tótka Sándor a kajak négyessel már kvótát szerzett, minden bizonnyal ott is lesz az olimpián. Nem titkolja, aranyéremre vágyik.
14
nov

Újpesti sporttörténeti könyvsorozat indul

Az első kötet „A Dózsa SE születésétől az Újpesti Dózsa első aranykoráig (1950-1964)” címmel jelent meg.