Címke: ute

1
Júl

Az ingyenes táboroztatást kritizálja a helyi Fidesz

Újpest önkormányzata jóvoltából idén is több száz gyermek térítésmentesen vehet részt napközis táborban. A kezdeményezés a város és az UTE együttműködése révén valósul meg.
29
jún

Újpesti Sport – Ancsin János (videó)

Az elmúlt évek alatt az UTE jégkorong szakosztályában az utánpótlás nevelése központi kérdés volt. Elvégzett munkájuk elismerése, hogy a jövőben akadémiai keretek között folytathatják a képzést. Ancsin János szakmai igazgató a vendégünk.
17
jún

Halassy Olivér – Fél lábbal a siker csúcsain

Ha van a magyar úszósport történetében valaki, aki a figyelem középpontjába kívánkozik, akkor az 1909. július 31-én a napvilágot még Haltmayerként megpillantó Halassy Olivér mindenképp ilyen.
16
jún

Újpesti Sport – Tótka Sándor (videó)

A világbajnok újpesti kajakozó egy rövid pihenő uátn megkezdte a felkészülést a tokiói olimpiára. Tótka Sándor, az ötkarikás játékokon éremesélyesként ül hajójába.
15
jún

Újpesti Sport – Gyimes Zsófia (videó)

Az UTE válogatott röplabdása, Gyimes Zsófia ugyan még nem találkozott újpesti csapattársaival, de biztos abban, hogy ütőképes gárdával lépnek majd pályára a bajnoki mérkőzéseken.
3
jún

Körkép – Digitális kijelzőt kaptak a Csokonai kisdiákjai (videó)

Nagy örömmel végzik a feladatokat az UTE és az MLSZ programjának keretében kapott digitális kijelzőn a Csokonai kisdiákjai. A gyerekek a modern eszköz mellett focizhattak is a testnevelésórák keretében – mind a klub, mind az iskola gyümölcsöző kapcsolatról beszélt televíziónknak.
2
jún

Újpesti Sport – Madarász Viktória (videó)

A gyalogló Madarász Viktória Tokióban már a harmadik olimpiáján indul. Az újpesti atléta a női 20 kilométeres távon szerzett kvótát, és reméli, hogy Japánban jobban sikerül majd teljesítenie, mint a legutóbbi, riói ötkarikás játékokon.
26
máj

Körkép – Újabb fejlesztések az UTE-nél (videó)

Egy percig sem látszik megállni a munka az UTE Szilágyi-Tábor utcai sorttelepén, a folyamatos fejlesztések részeként most éppen az új jégcsarnok kapja meg az öltözőket.
7
ápr

Újpesti Sport – Kapás Boglárka (videó)

Kapás Boglárka, az UTE világbajnok úszója már most csúcsformában van. Igaz,Bogi szerint, még fejlődnie kell ahhoz, hogy az olimpián valósággá váljon a sok éve dédelgetett álma.
25
Már

Újabb kvóta Kapás Boglárkának

Az Újpesti TE versenyzője 200 pillangón nyert a most zajló országos bajnokságon, és az olimpiai A-szintet is megúszta közben.