Címke: ute

14
márc

Az ötkarikás játékokon szurkolhatunk Péni István újpesti sportlövőnek

Péni István, az UTE versenyzője ezüstérmes lett a légpuskások viadalán a győri Európa-bajnokságon, ezzel a magyar sportlövő kvótát szerzett a párizsi olimpiára. A döntő után Péni István elárulta, miképpen élte meg, hogy párhuzamosan zajlott a verseny az ötkarikás részvétel jogáért és az Eb-érmekért.
11
márc

Az UTE-s Márton Viviana is ott lesz a párizsi olimpián

Február 10-én vasárnap két magyar tekvondós, Józsa Levente és az UTE színeiben versenyző Márton Viviana is olimpiai kvótát szerzett a Szófiában rendezett kvalifikációs tornán.
7
márc

Péni István és az UTE szerződést hosszabbított

Az UTE olimpiai kvótát szerzett sportlövész büszkesége, Péni István március 6-án aláírta a szerződést, melyben megállapodott a lila-fehér csapattal a párizsi ötkarikás játékokat követő évekről.
28
febr

Eltört az állkapcsa Kiss Dániel újpesti jégkorongozónak

Az Erste Ligában szereplő UTE jégkorongcsapata február 25-én vasárnap 4-3-as győzelmet aratott a DVTK Jegesmedvék ellen. Az újpestiek válogatott hátvédje, Kiss Dániel azonban súlyos szájsérülést szenvedett a mérkőzésen, melynek következtében eltört az állkapcsa.
27
febr

Átadták az UTE egykori elnökéről elnevezett Szűcs János-díjat

Első alkalommal adták át az UTE egykori elnökéről elnevezett Szűcs János-díjat. A kitüntetést az egyesület legjobb utánpótláskorú labdarúgója, a 13 éves Sztojka Márk és Laszip Gábor sporttörténész vehették át. A tavaly decemberben elhunyt Ladányi János szociológus posztumusz kitüntetésben részesült.
19
febr

Könnyeivel küzdve nyilatkozott vb-döntője után Kapás Boglárka

Kapás Boglárka, az UTE úszónője, Újpest díszpolgára az ötödik helyen végzett 400 méter vegyesen a dohai úszó-világbajnokság vasárnapi zárónapján.
2
febr

Ipacs Lászlóné Magyarkúti Éva: hatalmas megtiszteltetés az Arany Horgony-díj

Arany Horgony díjjal tüntették ki Ipacs Lászlóné Magyarkúti Évát, az Újpesti Torna Egylet elnökségi tagját, sportszervezőjét és hagyományőrzőjét. Az Újpesti Városvédő Egyesület rangos elismerését kétévente adják át mindazoknak, akik kiemelkedő érdemeket szereztek Újpest múltjának kutatás és szellemi örökségének ápolása területén. Az „UTE szívének” tartott helytörténész egyáltalán nem számított a megtisztelő díjra, az érdem szerinte egyúttal a lilákhoz is került.
23
jan

Kapás Bogi elárulta: ekkor vonul vissza

Instagram bejegyzése szerint idén év végén visszavonul Újpest díszpolgára, az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszónő, Telegdy-Kapás Boglárka.
15
dec

Kapás Boglárka a lilák jótékonysági nagykövete

Újpest díszpolgára, Kapás Boglárka a nagykövete idén annak a jótékonysági akciónak, amellyel az UTE a Baptista szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához kapcsolódva segíti, hogy mindenkinek szebb lehessen a karácsony.
24
máj

Virth Balázs: Milák zseniális úszó, de nehéz ember

Pékinasból lett mesteredző Kapás Bogiék trénere.