Címke: sport

24
júl

Elhunyt Solti Antal, Mohamed Aida mestere

Rövid betegség után, 75 éves korában kedden elhunyt Solti Antal, a magyar tőrvívás meghatározó egyénisége, az UTE kiválóságának, Mohamed Aidának a mestere.
11
júl

Benedek Tibor fia, Benedek Mór is világbajnok lett az U18-as vízilabda-válogatottal

Az U18-as férfi vízilabda-válogatott 12-10-re legyőzte a szerbeket a Buenos Airesben rendezett korosztályos világbajnokság július 9-én kedden rendezett döntőjében, így megvédte címét. Az aranyérmes csapat tagja Benedek Tibor fia, Benedek Mór is, aki két gólt szerzett a döntőben.
29
jún

Ábrahám Minna az úszó Eb legeredményesebb versenyzője

Az UTE kiválósága, Ábrahám Minna szerezte a legtöbb érmet a 2024-es évi belgrádi úszó Európa-bajnokságon. A 18 éves úszó 6 éremmel − 3 arany- és ugyanannyi ezüstéremmel − térhetett haza a tornáról.
25
jún

Új stadiont kapnak a lila-fehérek?

Már vizsgálja a feltételeket, keresi a lehetőséget és a megfelelő helyszínt az Újpest FC vezetése, jelentette be Ratatics Péter klubelnök.
25
jún

Hatalmas pénzösszeg jár Csoboth Kevin gólja után a válogatottnak

A vasárnap esti, Skócia elleni EB-csoportmérkőzésen aratott győzelemmel nem csak egy országnak okozott felejthetetlen hangulatot, de anyagilag is igen jól járt a magyar válogatott.
20
jún

Aranyérmes Milák Kristóf az Európa-bajnokságon

Milák Kristóf győzött a férfi 100 méteres pillangóúszás döntőjében a belgrádi vizes Európa-bajnokságon, ezzel megvédte a címét. Az ezüstérmet Kós Hubert szerezte meg, aki 14 századdal végzett honfitársa mögött.
16
jún

Boldog születésnapot, UTE!

139 évvel ezelőtt, 1885. június 16-án alakult meg hivatalosan Újpesten, a Piac téri Iskolában az Újpesti Torna Egylet (UTE), mely 39 olimpiai bajnokot adott Magyarországnak.
16
jún

Idén is Aktív Főtér – Sport és szórakozás 6 héten keresztül

Idén nyáron is szabadtéri sport és szórakozás központjává változik a Városháza melletti Szent István tér. Június 29-én megnyílik az Aktív Főtér, amely 44 napon keresztül, mindennap 9-től 19 óráig várja a mozogni vágyókat.
15
jún

Bartosz Grzelak az Újpest új edzője

A korábban a Fehérvár FC-t irányító Bartosz Grzelak lett az Újpest FC új vezetőedzője − jelentette be hivatalos közleményében a labdarúgócsapat június 14-én pénteken.
14
jún

Lucz Anna Európa-bajnok

Az UTE kajakozó klasszisa, Lucz Anna aranyérmet szerzett 200 méter egyesben a szegedi gyorsasági, para kajak-kenu és SUP Európa-bajnokságon.