Címke: labdarúgás

20
febr

Újpest: új tulajdonos és új vezetőedző

A Mol-csoport többségi tulajdont szerzett az Újpest FC-t üzemeltető kft.-ben. A patinás labdarúgóklub az elmúlt tizenhárom évben a belga Roderick Duchatelet tulajdona volt. A szerződést a felek aláírták, ennek értelmében a tényleges tulajdonosváltás várhatóan április végén történik meg.
15
febr

Fegyelmi eljárást indít Mészöly Géza ellen az MLSZ

A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottságának február 15-i ülése úgy döntött, fegyelmi eljárást indít az Újpest FC vezetőedzője, Mészöly Géza ellen a február 11-i DVTK elleni mérkőzés után tartott sajtótájékoztatón elhangzott problémás megnyilatkozása miatt.
8
febr

Hivatalos: megvált Nebojsa Vignjevictől az Újpest

Az Újpest FC hivatalos közleményt adott ki: Nebojša Vignjević vezetőedző távozik a csapattól.
6
febr

Aláírták a szerződést − a MOL az Újpest új tulajdonosa

Múlt hét óta rebesgették a szaksajtóban, hogy Roderick Duchatelet belga üzletember, az Újpest FC többségi tulajdonosa eladja a csapatot. A hír igaznak bizonyult, hosszas tárgyalássorozatot követően február 6-án kedden délután aláírták az eladásról szóló papírokat, a lila-fehér klub új tulajdonosa a MOL olajipari vállalat lett.
5
febr

Eladják az Újpestet – a héten már alá is írhatják a megállapodást

A héten lezárulhat az Újpest FC évek óta tartó eladási ügye – írja a Nemzeti Sport. A lap értesülései szerint megszületett az elvi megállapodás a jelenlegi tulajdonos, Roderick Duchatelet és a vevő között.
25
jan

Ügynökjelentés állítja: bundával vette el a Ferencváros az Újpest bajnoki címét 1968-ban

Hiába volt bombaerős és lőtt 102 gólt az Újpest az 1968-as szezonban, mégis az Albert Flórián nevével fémjelzett, egyébként szintén csúcsformában lévő Ferencváros nyerte meg (egyetlen ponttal előzve) a labdarúgó NB I-et. Egy most nyilvánosságra került ügynökjelentés szerint a zöld-fehérek némi segítséggel kerülhettek az élre.
23
jan

Dunai Antal: Beckenbauer úgy lopta el tőlem a labdát, hogy észre sem vettem

Gyászol a világ labdarúgása, elhunyt Franz Beckenbauer. Az elhunyt német legendára emlékezik Dunai Antal, az Újpesti Dózsa egykori fantasztikus gólvágója.
15
okt

Leróhatjuk tiszteletünket az újpesti gólzsák előtt – Zsengellér góljait nem felejtik Újpesten

Emléktáblával tisztelegnek a Szusza Ferenc Stadion falán Zsengellér Gyula világbajnoki ezüstérmes újpesti labdarúgó előtt.
5
okt

A Magyar Érdemrend Tisztikeresztjével tüntették ki az Újpest legendás csatárát

Fazekas László olimpiai bajnok labdarúgó, az Újpest legendás csatára marbellai otthonában vehette át a Magyar Érdemrend Tisztikeresztje kitüntetést.
16
jún

Balázsért rúgták a bőrt

A szolgálatteljesítés közben, fiatalon elhunyt újpesti rendőrre emlékeztek a családtagok, kollégák, barátok a Bánka Kristóf Sportközpontban.