Halálos baleset a Megyeri úton

  •  
  •  
  •  

Augusztus 18-án a Megyeri út és az Óceánárok utca sarkán 22 óra 20 perckor közlekedési baleset történt, amely során több ember is sérülést szenvedett. Mint azt a rendőrség illetékesétől megtudtuk, a helyszínen egy mikrobusz és egy személygépkocsi ütközött össze.

Normal
0

21

false
false
false

HU
X-NONE
X-NONE/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Normál táblázat”;
mso-style-parent:””;
line-height:115%;
font-size:11.0pt;”Calibri”,”sans-serif”;
mso-fareast-“Times New Roman”;}

A rendőrök kiérkezésekor a mikrobusz utasai az út menti járdaszegélyen ültek, aki tudott, a rosszabb állapotban lévők fekve várták a segítséget, a személygépkocsi vezetője pedig az autóban rekedt.

A helyszínre érkezett mentő a sérülteket – az egy súlyos sérült kivételével – elszállította a Honvéd Kórház Traumatológiai Osztályára, az egy súlyos sérültet pedig a Péterffy Sándor Kórház Traumatológiai Osztályára. Még a helyszínen megállapították, hogy a gépkocsi vezetője, aki beszorult az autóba, a baleset során életét vesztette.

A mikrobusz vezetője elmondta, hogy ők az Óceánárok utcában közlekedtek, amikor pedig a Megyeri út és az Óceánárok utca kereszteződéséhez értek, összeütköztek a Megyeri úton a Fóti út irányából nagy sebességgel érkező személygépkocsinak.

A baleset után a rendőrök a forgalmat elterelték, és biztosították a területet a baleseti helyszínelés befejezéséig.