Idén is majális!

  •  
  •  
  •  

Időpont: 2013. május 01.
Helyszín: Semsey park
Szervező: Újpest Önkormányzata

Időpont Helyszín, program

11.00 Semsey park Bohócműsor
13.00 Állatmentő Liga bemutatója
13.50 Starlight Dance Company
14.10 Táncoló Talpak Baráti Társaság
14.40 Bohóc a pácban – színházi előadás
15.40 Horváth Milán zumbainstruktor és vendégei
16.15 Animal Cannibals
17.00 Csonka András

Starlight Dance Comapny

A Starlight Dance Company tánciskola 2005-ben alakult, s azóta folyamatosan egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Három táncstílus – hiphop, diszkó és zumba – oktatásával foglalkoznak. Céljuk a csapatszellem kialakítása, a mozgás és a tánc szeretetének kiteljesítése. A tánc oktatása mellett rendezvényekkel, fellépésekkel, táborokkal és egyéb, a táncosokat érintő programokkal színesítik tanítványaik hétköznapjait. 

Horváth Milán zumbainstruktor és vendégei

Horváth Milán több mint húsz éve kezdett táncolni, eleinte Botafogo táncklubosként latin formációs versenytáncokat, majd tíz év után váltott a hiphop, majd a kubai salsa irányába. Versenytáncos évei alatt a Botafogo színeiben latin formációs magyar bajnoki címet, világbajnoki hetedik helyezést, salsa duettben magyar bajnoki címet és világbajnoki 12. helyezést szerzett. Hivatalos oktatóként 2011 óta tart zumbaedzéseket, amelyeket azóta kiegészített zumbatomic-, azaz gyerekzumba-, valamint zumbatoning-, vagyis súlyzószumba-oktatással. 

Animal Cannibals

Az Animal Cannibals az első magyar rapcsapat, amely 1989-ben indult három taggal (Ricsi Pí, Qka MC, DJ Uby). Az első rapszám, amely egy józsefvárosi klub indulója volt, 1990 januárjában született meg. 1991 végén DJ Uby kivált a bandából, és azután duóban folytatták. Mint minden kezdő együttes, az Animal Cannibals is demókazettákat készített, amelyeket híres rapperekhez próbált meg eljuttatni. Végül a Warner Magneoton kapott az alkalmon, és 1995-ben megjelentette első kazettájukat, a Takarítónőt. Az Animal Cannibals 1996 óta foglalkozik az ifjú tehetségek felkutatásával is, Fila Rap Jam néven. 

Csonka András

Kisgyerekkorától színész akart lenni. A Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1990-ben diplomázott, első szerződése a Vidám Színpadhoz kötötte, ahol számos vígjátékban szerepelt. 1991-ben indult a Magyar Televízió szappanoperája, a Família Kft., amely országos elismertséget szerzett Csonka Andrásnak is. Közben folyamatosan fejlesztette énektudását, amelyet a Grease, a Hair és a Kapj el! című musicalek főszerepeiben is kamatoztathatott. A Budapesti Operettszínházban és a Győri Nemzeti Színházban is játszott, többek között a Hotel Menthol című rock and roll-musicalben. Győrben a Hello, Dolly! című musicalben szerepelt, Szegeden pedig a Csókos asszony című operettben. Ez utóbbival 2000-ben az év operett-találkozójának legjobb táncos-komikusi díját nyerte el. 

Kiegészítő programok

Ugrálóvár, oldtimer rendőrautók bemutatója, Állatmentő Liga, kézműves-foglalkozás, magic box 

Egész napos programok

Lufi- és arcfestés, csillámtetoválás, gyermekkörhinta, büfé, ajándékvásárlás 

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!