•  
  •  
  •  

Október 25-étől október 30-áig vehetik át a közterületek megszépítésére igényelt növényeket az Újpesti Városgondnokság Óradna utca 2/A alatti telephelyén azok a kerületi lakosok, akik sikeresen pályáztak az önkormányzat nyár végi kiírásán, és erről értesítést is kaptak.

“A növényeket – cserjéket, évelőket, virághagymákat, fű- és virágmagokat – hétfőtől csütörtökig, reggel 7-től délután 4 óráig, pénteken és szombaton reggel 7-től délután 1 óráig kaphatják meg az igénylők”

– mondta el az Újpest Médiának az Újpesti Városgondnokság zöldterületi ágazatvezetője.

A jogosultságot az átvételkor lakcímkártyával kell igazolni, de a szabályosan kitöltött meghatalmazást is elfogadják az Újpesti Városgondnokság munkatársai.

A megigényelt, de valami miatt át nem vett növényeket az önkormányzati cég dolgozói maguk ültetik majd ki Újpest közterületeire, tette hozzá Fejér János.

Az akcióhoz kapcsolódó munkálatokat – a talaj előkészítését, a kiültetést, a belocsolást – az igénylőknek, így a lakóközösségeknek, illetve a magánszemélyeknek kell elvégezniük. A közterület további gondozása, az esetlegesen szükséges metszés, locsolás, az elültetett növények helyének gyommentesen tartása szintén azok dolga, akik a növényeket igényelték.

Közösen, egy zöldebb Újpestért – Módosult a pályázati határidő

, , ,