•  
  •  
  •  

Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.

Sorozatunk mostani részében kicsit kalandozni indultunk. Végállomásunk a Jászai Mari téri hajóállomás volt, ahova stílszerűen az Újpesti sétány vezetett. De ezen kívül hogyan is köthető mindez városunkhoz?
Egy éve nyílt meg az Orient Travel Budapest Utazási Iroda, amely az egyetlen újpesti kötődésű és egyben hajón lévő utazási iroda Budapesten.
– Irodánk tulajdonosa újpesti és én is sokáig laktam Újpesten – meséli Rácz Tímea irodavezető. Lokálpatriótákként nagyon fontos és jó kezdeményezésnek tartjuk az ÚjpestKártya programot, így körülbelül két hónapja csatlakoztunk. A kártyatulajdonosok 9% kedvezményt kapnak saját szervezésű utazásaink árából.
Az Orient Travellel a világ bármely pontjára eljuthatunk. Körutazásokat, pihentető nyaralásokat, de tengerparti esküvőket is pillanatok alatt megszerveznek. Nekünk, utasoknak más dolgunk sincs, csak fogni a jegyet, az útitervet, esetenként a jegygyűrűt, és útra fel!

 D.V.

Orient Travel
1137 Budapest, Jászai Mari téri hajóállomás 7. kikötő
Telefon: 06 20/480 5856
Web: www.orienttravel.hu