Már megvásárolhatók a jegyek a Vaduz elleni mérkőzésre

  •  
  •  
  •  

Amint a klub megígérte, ma reggel pontos jegyárakat kapott a nyilvánosság az Újpest-Vaduz Ekl-selejtezőre. Egyben a szezon bérletárai is megvannak.

Mint már többször beszámoltunk róla, jövő csütörtökön este az a Vaduz FC érkezik a Szuszába az Európai Konferencia Liga selejtezőjére, amellyel szemben a lila-fehéreknek bőven van törleszteni valójuk: 2006 nyarán megalázó, 4-0-s verést mértek a csapatra az UEFA-kupa első selejtezőkörében.

A klub honlapján megjelent információk szerint a meccsre elővételes, valamint helyszínen megváltott jeggyel is lehet menni. Amint az megszokott, érdemes előre megvenni a zsugát a jegy.mlsz.hu weboldalon, mert  jelentős kedvezménnyel juthatunk így hozzá. 14 év alatt, illetve 65 év felett a belépés ingyenes.

A bérletek árait hétfőn este közölte a klub, ezeket itt lehet elolvasni. Ahogy mindig, most is lehet a teljes szezonra, valamint csak őszre is lehet bérletet váltani.

Nagyon fontos információ, hogy Újpest Kártyával 10% kedvezmény jár, így akinek még nincs, érdemes csak emiatt is kiváltani!

, ,