Jön az Exit Cirkusz!

  •  
  •  
  •  

A hagyományoknak megfelelően ismét Újpesten tartja országos turné előtti bemutatóját az Exit Cirkusz, amely a családok minden tagja számára önfeledt kikapcsolódást, izgalmas műsorszámokat és nevetést ígér Exit Faktor című szórakoztató műsorával. Az Exit Cirkusz ezúttal is Káposztásmegyeren, a Bőröndös utcai szabad területen ver sátrat, ahol fűthető nézőteret biztosít. Előadások: március 5-től március 9-ig.

A műsorban légtornász, kézegyensúlyozó-művész, lábzsonglőr, bohóctréfák sokasága követi egymást, és a Nemzetközi Cirkuszfesztivál díjnyertes állatprodukciói: makákó és rézus majmok, indiai futókacsák, a világ legkisebb idomított csivavái, amerikai törpemalacok, holland törpekecskék lesznek a gyermekek és a felnőttek kedvencei.

Az Exit Cirkusz családbarát akciója nyomán szerdán minden belépő 1500 Ft/fő. A többi napokon a „kettőt fizet, hármat kap”-kupon érvényes. Előadások: szerda, csütörtök, péntek: 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap 11 és 15 órakor.

A cirkuszművészek ebben az évben is négyszáz ingyenes belépőt ajánlottak fel a hátrányos helyzetű újpesti gyermekek számára.