Junior Tallo bocsánatot kért a szurkolóktól eltiltást eredményező dühöngése miatt

  •  
  •  
  •  

Junior Tallo a Diósgyőr elleni február 12-i meccsen gyűjtött be két sárgalapot. A másodikat azért, mert a bíró szerint lecserélése közben szándékosan húzta az időt. A játékos nem tudta elfogadni a döntést, még a lefújás után is vissza akart menni a pályára, újpesti társainak kellett lefogni, hogy ne legyen még nagyobb botrány a dologból.
Az MLSZ fegyelmi bizottsága öt meccsnyi eltiltásra taksálta Tallo produkcióját, így a csatár a Zalaegerszeg, a Paks, a Puskás Akadémia, a Kisvárda és a Budafok elleni bajnokikon nem tudja segíteni enélkül is komoly bajban levő klubját.

 

 

Hogy ebben a helyzetben különösen nagy hibát vétett, arra mostanra már Tallo is rájött. Videóüzenetében úgy fogalmaz: „volt egy pillanat, amikor elvesztettem a fejemet, amiért szeretnék mindenkitől bocsánatot kérni, hiszen nem mutattam jó példát a csapatnak és a magyar futballnak”. Viselkedését azzal magyarázza, hogy összezavarodott, mert nem számított rá, hogy piros lapot kap. Hozzáteszi: pályafutása során ez az első alkalom, hogy kiállították, és korábban eltiltást sem kapott soha.

 

 

Azt ugyanakkor fenntartja, hogy nem mondott „semmi rosszat” a bíróra, az öt meccses eltiltást pedig eltúlzott büntetésnek tartja.

, , ,