Tehetségükről adtak számot a Károlyi diákjai

  •  
  •  
  •  

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Károlyi Fesztivált, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium felső tagozatos diákjainak kulturális gáláját, ahol a tanulók humoros, ötletes színielőadásokkal, illetve zenés, táncos produkciókkal léptek színpadra.

A február 24-én szombaton délelőtt, az Ifjúsági Házban tartott Károlyi Fesztiválon a 11-14 éves tanulók színes, kreatív színpadi produkciókkal mutathatták meg tehetségüket a közönségnek. A nézők egyebek mellett láthatták Az iskola rabjait, találkozhattak a Pletykás vénasszonyokkal és megtekinthették A buták versenyét. A gála végén ünnepi keretek között díjazták azokat a diákjainkat, akik Károlyi Pályázatot készítettek.

A több mint 25 évvel ezelőtt életre hívott rendezvény célja a diákok tehetségének bemutatása mellett hagyományosan a Károlyi iskola támogatása. A belépők árával (500 forint / fő) a szervezők az Alapítvány az Erzsébet Utcai Iskola Diákjaiért munkáját segítették, mely három évtizede támogatja a károlyis diákok iskolai mindennapjait és közösségét, illetve olyan programok megszervezését, mint a szalagavató, az osztálykirándulások és az erdei iskola.

ÚN

, ,