Címke: Ifjúsági Ház

26
ápr

Betegség miatt elmarad Jordán Tamás április 27-re meghirdetett előadása

Betegség miatt elmarad az Ifjúsági Ház április 27-én 17 órára meghirdetett Levelek Adytól - Jordán Tamás önálló estje című előadása! Pótelőadásra ősszel kerül sor, így a most megvásárolt jegyek akkor érvényesek lesznek, de jegyvisszaváltásra is van lehetőség.
12
ápr

“Szállj költemény, szólj költemény” – átadták a képzőművészeti pályázat díjait

Ünnepélyes díjátadóval nyílt meg a „Szállj költemény, szólj költemény” képzőművészeti pályázat győztes alkotásaiból rendezett kiállítás az Ifjúsági Házban. Az újpesti diákok munkáit június elejéig tekinthetik meg az érdeklődők.
10
ápr

Újpesten jártak a Természet Csodái

Ismét egzotikus hüllők, különös rovarok és egyéb furcsa teremtmények lepték el az Ifjúsági Házat – április elején újra várta a kicsiket és nagyokat a minden évben népszerű Természet Csodái Kiállítás- és Vásár.
13
márc

„Szállj költemény, szólj költemény” – képzőművészeti pályázat diákoknak

Az irodalom és a képzőművészet kapcsolódik össze az Újpesti Kulturális Központ által meghirdetett „Szállj költemény, szólj költemény” című képzőművészeti pályázaton, melyre 1-12. osztályos újpesti tanulók alkotásait várják március 26-ig.
12
márc

Áprilisban ismét Természet Csodái az Ifjúsági Házban

Tavasszal újra megérkeznek az egzotikus állatok és növények az Újpesti Ifjúsági Házba, április 6. és 9. között várja az érdeklődőket a mindig népszerű Természet Csodái kiállítás- és vásár.
9
márc

Hangszersimogató és játékos zenetanulás − idén is Újpestre látogatott a Hangszert a kézbe

Második alkalommal járt Újpesten a Hangszert a kézbe interaktív könnyűzenei játéktér és „hangszersimogató”. Az Ifjúsági Házban március 5. és 7. között megrendezett eseményen a gyerekek élményalapú módon, játékosan ismerkedhettek meg a hangszeres könnyűzene alapjaival.
29
febr

Tehetségükről adtak számot a Károlyi diákjai

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Károlyi Fesztivált, az Újpesti Károlyi István Általános Iskola és Gimnázium felső tagozatos diákjainak kulturális gáláját, ahol a tanulók humoros, ötletes színielőadásokkal, illetve zenés, táncos produkciókkal léptek színpadra.
3
febr

Családi egészség-expó az Ifjúsági Házban

A házasság hete alkalmából családi expót tart az Újpesti Egészségfejlesztési Iroda az Ifjúsági Házban február 16-án pénteken. Az egész napos program keretein belül szűrővizsgálatok, tanácsadás és kapcsolati kommunikációs előadás is várja az érdeklődőket.
1
febr

Márciusban újra Hangszert a kézbe Újpesten

A Hangszert a kézbe országjáró programsorozat − a tavalyi nagy sikert követően − idén második alkalommal érkezik Újpestre. A háromnapos, március 5. és 7. között az Ifjúsági Házban rendezett, ingyenesen látogatható zenei játszótér és hangszerkiállítás célja, hogy a gyerekeket közelebb hozza a hangszeres zene világához, felkeltse érdeklődésüket a zenetanulás iránt.
23
jan

Szavalóverseny az újpesti diákoknak a magyar kultúra napján

A magyar kultúra napja alkalmából rendeztek szavalóversenyt az újpesti diákoknak az Ifjúsági Házban. Az egész délutános programon 14 általános iskola és középiskola több mint 150 tanulója mérettette meg magát.