Címke: Újpesti Felhőn Szállók

1
máj

Rendhagyó búcsúelőadás a rendhagyó osztályfőnöki órán

A hírnév ára című zenés darabot mutatta be a Bródy Imre Gimnázium végzős drámatagozatos osztálya az Újpesti Felhőn Szállók Program legújabb rendhagyó osztályfőnöki óráján április 30-án.
22
febr

Kollaborál az Újpesti Felhőn Szállók és a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem

Az Újpesti Felhőn Szállók inspirálta a MOME építőművész hallgatóit, akik látványterveket alkottak meg, ifjúsági közösségi tereket álmodtak és terveztek Újpest utcáira és köztereire.
17
febr

Ha kell egy jó szó, vár az Újpesti Felhőn Szállók Ifjúsági Centruma

Tavaly augusztusban nyitotta meg kapuit az Ifjúsági Centrum az Újpesti Felhőn Szállók keretén belül, amely a kamaszok és szüleik lelki problémáit hivatott orvosolni. Az Ifjúsági Házban működő központ heti három alkalommal várja a tinédzsereket és családjukat, hogy megbeszéljék az életvezetési nehézségeket.
11
dec

Segítség az ifjúságnak – Bemutatkozik az Újpesti Felhőn Szállók Program

Az Újpesti Felhőn Szállók Programot (ÚFSZ) az újpesti önkormányzat hívta életre 2022 augusztusában. Olyan komplex segítségnyújtási programot dolgoztak ki, amely a 14-18 éves kamaszokat és szüleiket képes megszólítani. Az ÚFSZ létrehozását az újpesti középiskolákban elvégzett közvéleménykutatás lesújtó eredménye indokolta.
5
dec

Országos elismerés az Újpesti Felhőn Szállóknak

Első helyezést ért el az Újpesti Felhőn Szállók Program az Európa Tanács módszerén alapuló, Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok pályázatán a program idei döntőjében.
10
aug

Ifjúsági Mentálhigiénés Centrummal segítenek

Fontos mérföldkőhöz érkezett az Újpesti Felhőn Szállók Program.
1
jún

Bemutatkoztak a Felhő Fogók!

A Régi Idők Gyereknapján megismerhettük a Felhő Fogókat, akik a testi ellazulást és felfrissülést, a mozgás hatásait mutatták meg a gyermekeknek.