Címke: UP Rendezvénytér

3
máj

Egyedülálló produkció az UP-ban – a Face Team akrobatikus sportszínház

Idén húszéves a Face Team, Magyarország első és egyetlen akrobatikus sportszínháza. Az évfordulóra egy különleges színdarabbal készültek, amelynek a premierje az UP Újpesti Rendezvénytéren volt. A nagy sikerre való tekintettel a Face Team az UP rendszeres fellépője lesz. Takács Áronnal, a csapat vezetőjével beszélgettünk.
14
ápr

Vecsei H. Miklós és a QJÚB színházkoncertjével folytatódott a Városházi Esték

Különleges színházkoncertre invitálta az érdeklődőket a Városházi Esték legutóbbi eseménye: Vecsei H. Miklós és a QJÚB zenei formáció a Csoóri Sándor életműve előtt tisztelgő Párbeszéd, sötétben című előadást hozta el Újpestre.
12
ápr

Így ünnepelték a magyar költészet napját az UPódiumban

A magyar költészet napja alkalmából Kepes András és Gubik Petra voltak Juhász Anna vendégei a második születésnapját ünneplő UPódium irodalmi szalonban. A közös nevező természetesen József Attila és a versek.
9
márc

Nyuszi ül az UP-ban − húsvéti készülődés az UP Rendezvénytérben

Március 23-án szombaton közös húsvéti készülődésre hívja az újpesti családokat az önkormányzat az UP Rendezvénytérbe, ahol rengeteg színes program várja a kicsiket-nagyokat.
22
jan

Hang, lélek, szív – Szekeres Adrien minden

Egyedülálló koncertet adott a magyar zene egyik legfényesebb csillaga, Szekeres Adrien az UP Rendezvénytérben január 21-én. A művésznőt ezúttal a MÁV Szimfonikus Zenekar kísérte, a repertoárban a legnagyobb könnyűzenei slágerei mellett egy Puccini-ária is felcsendült.
6
dec

Utazás Neumann János koponyája körül az UP Rendezvénytérben

A 20. század egyik legbriliánsabb tudományos elméjével találkozhatott a közönség egy fiktív életútinterjúnak köszönhetően az UP Rendezvénytér színpadán november 30-án. Az Elképzelt találkozás Neumann Jánossal című előadásban a számítógép atyjaként emlegetett világhírű magyar-amerikai matematikus alakját Fodor Tamás Jászai Mari-díjas színművész keltette életre.
4
dec

A Mikulást várták és köszöntötték az UP Rendezvénytérben

Náray Erika és zenekara gyerekdalokkal és örökzöld slágerekkel, a Mikulás pedig sok-sok ajándékkal érkezett az UP Rendezvénytér délutáni "családi nyüzsgésére" december 2-án.
10
máj

Húsz defibrillátort kapott Újpest…

Lényeg, hogy merjük is használni!
28
márc

Grecsó, Boggie és csodálatos versek a magyar költészet napján

Éppen egy éve, Hobo nagysikerű előadásával indult útjára az UPódium, Juhász Anna beszélgetős irodalmi estje, a magyar költészet...
29
jan

Jubileumi kiállítás a harmincöt éves Újpesti Közművelődési Körrel

A magyar kultúra napját ünnepelte Újpest az elmúlt napokban. A rendezvénysorozat egyik kiemelkedő eseménye az Újpesti Közművelődési Kör...