Címke: advent

17
dec

Most is segít a lila-fehér

Az adventi vásárban Curtis, Kabát Peti és Varga Balázs árult és dedikált Újpest FC limitált szériás termékeket, az így beérkezett összeget, több mint százötvenezer forintot pedig egy rászoruló újpesti családnak juttatják el.
14
dec

Kis ajándék, nagy meglepetés

Garantáltan nagy örömet szerzünk egy nehéz sorsú gyermeknek, ha egy kis doboz meglepetést viszünk a Károlyi István parkban felállított ajándékgyárba.
14
dec

A várakozás dísze

Az ünnepre hangolódás elengedhetetlen szimbóluma a koszorú.
19
dec

Adventi és karácsonyi gondolatok

Az újpesti keresztény vallási felekezetek ünnepi üzenetei.
4
dec

Adventi hangverseny a városházán

Az újpesti zeneiskola művésztanárai adtak felemelő koncertet a városháza dísztermében. Az adventi hangversenyt csak védettségi...
3
dec

Körkép – Figyelmeztetnek a tűzoltók! Vigyázzunk az ünnepek alatt is! (videó)

Advent első vasárnapján három halálos lakástűz volt az országban. Újpest tűzoltóparancsnoka mindenkitől óvatosságot kér a decemberi ünnepek idején is.
2
dec

Karácsonyi hangulatban Újpest

Újpest felemelő programsorozattal zárja az évet, így talán már egyre inkább a múlt homályába vész a 2020-as esztendő, amikor városunk polgárainak nem volt módja közösen ünnepelni.
30
nov

Körkép – Fellobbant az első láng (videó)

Meghitt ünnepségen lobbant fel az első lángocska Újpest adventi koszorúján a Szent István téren, hogy aztán karácsonyig vasárnaponként az újabb és újabb gyertyák növekvő fénye hirdesse itt is Jézus eljövetelének közeledtét.
27
okt

Készítsünk koszorút a Caritas-szal!

November 25-én várják az érdeklődőket az Ifjúsági Házba.
7
dec

Körkép – Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapján Horváth Zoltán, az Egek Királynéja főplébánia plébánosa és Solymár Péter, az Újpesti Evangélikus Egyházközség lelkésze a reményre és a mindannyiunkban megtalálható jóságra emlékeztette az embereket. A koszorún második gyertyát Bedő Kata alpolgármester társaságában gyújtották meg.