Címke: advent

4
dec

Adventi hangverseny a városházán

Az újpesti zeneiskola művésztanárai adtak felemelő koncertet a városháza dísztermében. Az adventi hangversenyt csak védettségi...
3
dec

Körkép – Figyelmeztetnek a tűzoltók! Vigyázzunk az ünnepek alatt is! (videó)

Advent első vasárnapján három halálos lakástűz volt az országban. Újpest tűzoltóparancsnoka mindenkitől óvatosságot kér a decemberi ünnepek idején is.
2
dec

Karácsonyi hangulatban Újpest

Újpest felemelő programsorozattal zárja az évet, így talán már egyre inkább a múlt homályába vész a 2020-as esztendő, amikor városunk polgárainak nem volt módja közösen ünnepelni.
30
nov

Körkép – Fellobbant az első láng (videó)

Meghitt ünnepségen lobbant fel az első lángocska Újpest adventi koszorúján a Szent István téren, hogy aztán karácsonyig vasárnaponként az újabb és újabb gyertyák növekvő fénye hirdesse itt is Jézus eljövetelének közeledtét.
27
okt

Készítsünk koszorút a Caritas-szal!

November 25-én várják az érdeklődőket az Ifjúsági Házba.
7
dec

Körkép – Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapján Horváth Zoltán, az Egek Királynéja főplébánia plébánosa és Solymár Péter, az Újpesti Evangélikus Egyházközség lelkésze a reményre és a mindannyiunkban megtalálható jóságra emlékeztette az embereket. A koszorún második gyertyát Bedő Kata alpolgármester társaságában gyújtották meg.
3
dec

Advent járvány idején

Hogyan tudjuk megélni a várakozás heteit, ha a közös ünneplést a járvány megakadályozza? Az újpesti egyházi vezetőket kérdeztük.
1
dec

Ahogy Történt – Advent első hétvégéje

...
30
nov

Körkép – Adventi hangulatban

Megkezdte működését az ajándékgyár és meggyújtották az első gyertyát Újpest adventi koszorúján. Hogyan zajlott az első adventi hétvége Újpest központjában?
30
nov

Süssük ki Újpest mézeskalács városát!

Minden konyhatündér számára kreatív versenyt hirdet az önkormányzat és az Újpesti Kulturális Központ az ünnepekre.