Címke: advent

19
dec

Adventi és karácsonyi gondolatok

Az újpesti keresztény vallási felekezetek ünnepi üzenetei.
4
dec

Adventi hangverseny a városházán

Az újpesti zeneiskola művésztanárai adtak felemelő koncertet a városháza dísztermében. Az adventi hangversenyt csak védettségi...
3
dec

Körkép – Figyelmeztetnek a tűzoltók! Vigyázzunk az ünnepek alatt is! (videó)

Advent első vasárnapján három halálos lakástűz volt az országban. Újpest tűzoltóparancsnoka mindenkitől óvatosságot kér a decemberi ünnepek idején is.
2
dec

Karácsonyi hangulatban Újpest

Újpest felemelő programsorozattal zárja az évet, így talán már egyre inkább a múlt homályába vész a 2020-as esztendő, amikor városunk polgárainak nem volt módja közösen ünnepelni.
30
nov

Körkép – Fellobbant az első láng (videó)

Meghitt ünnepségen lobbant fel az első lángocska Újpest adventi koszorúján a Szent István téren, hogy aztán karácsonyig vasárnaponként az újabb és újabb gyertyák növekvő fénye hirdesse itt is Jézus eljövetelének közeledtét.
27
okt

Készítsünk koszorút a Caritas-szal!

November 25-én várják az érdeklődőket az Ifjúsági Házba.
7
dec

Körkép – Advent második vasárnapja

Advent második vasárnapján Horváth Zoltán, az Egek Királynéja főplébánia plébánosa és Solymár Péter, az Újpesti Evangélikus Egyházközség lelkésze a reményre és a mindannyiunkban megtalálható jóságra emlékeztette az embereket. A koszorún második gyertyát Bedő Kata alpolgármester társaságában gyújtották meg.
3
dec

Advent járvány idején

Hogyan tudjuk megélni a várakozás heteit, ha a közös ünneplést a járvány megakadályozza? Az újpesti egyházi vezetőket kérdeztük.
1
dec

Ahogy Történt – Advent első hétvégéje

...
30
nov

Körkép – Adventi hangulatban

Megkezdte működését az ajándékgyár és meggyújtották az első gyertyát Újpest adventi koszorúján. Hogyan zajlott az első adventi hétvége Újpest központjában?