Címke: advent

10
dec

Meggyújtották advent második gyertyáját

December 10-én a második adventi gyertya is meggyulladt, a remény üzenetét hordozva, az ünnepi díszekbe öltözött Szent István téren.
4
dec

A Mikulást várták és köszöntötték az UP Rendezvénytérben

Náray Erika és zenekara gyerekdalokkal és örökzöld slágerekkel, a Mikulás pedig sok-sok ajándékkal érkezett az UP Rendezvénytér délutáni "családi nyüzsgésére" december 2-án.
3
dec

Meggyújtották az első adventi gyertyát

Meggyulladt az adventi várakozás első gyertyája Újpesten, a karácsonyi díszbe öltözött Szent István téren december 3-án.
22
nov

Idén is Karácsony Káposztáson

Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét közösen ünneplik a karácsonyt a káposztásmegyeriek. December 16-án szombaton 17 és 19 óra között a Farkaserdő utcai dombnál karácsonyfa díszítés, a résztvevők által hozott házi finomságokból rendezett bögreparti, Mikulás és családi műsor várja az érdeklődőket.
17
nov

Ingyenes korcsolyapálya jégfolyosóval Újpesten

December 2. és január 8. között mindennap várja a kikapcsolódni vágyókat a Városháza melletti ingyenes korcsolyapálya, melyet idén különleges újítással, egy jégfolyosóval toldottak meg.
8
nov

Adventi koszorúkötés az Ifjúsági Házban

Az Ifjúsági Caritas Egyesület idén is szeretettel várja mindazokat, akik saját maguk szeretnék elkészíteni adventi koszorújukat. A koszorúkötés időpontja november 29., helyszíne az Ifjúsági Ház.
17
dec

Most is segít a lila-fehér

Az adventi vásárban Curtis, Kabát Peti és Varga Balázs árult és dedikált Újpest FC limitált szériás termékeket, az így beérkezett összeget, több mint százötvenezer forintot pedig egy rászoruló újpesti családnak juttatják el.
14
dec

Kis ajándék, nagy meglepetés

Garantáltan nagy örömet szerzünk egy nehéz sorsú gyermeknek, ha egy kis doboz meglepetést viszünk a Károlyi István parkban felállított ajándékgyárba.
14
dec

A várakozás dísze

Az ünnepre hangolódás elengedhetetlen szimbóluma a koszorú.
19
dec

Adventi és karácsonyi gondolatok

Az újpesti keresztény vallási felekezetek ünnepi üzenetei.