Címke: adventi vásár

15
nov

Adventi vásár, koncertek és ajándékgyár Újpesten

Az idei ünnepi időszakban is remek programok várnak mindenkit az Újpesti Adventen. A Szent István téren december 2. és 24. között megrendezett adventi vásárt koncertek és gyerekprogramok teszik teljessé. Ismét várja az adományokat az Újpesti Ajándékgyár, illetve idén először az Újpesti Kisállatok Karácsonya is.
2
dec

Karácsonyi hangulatban Újpest

Újpest felemelő programsorozattal zárja az évet, így talán már egyre inkább a múlt homályába vész a 2020-as esztendő, amikor városunk polgárainak nem volt módja közösen ünnepelni.
11
nov

Az adventi vásár elmarad, de az Ajándékgyár őrzi az ünnepi hangulatot

Nem marad meghittség nélkül az ünnepi időszak.
6
nov

Adventi vásár biztonságban 

Szigorú óvintézkedések mellett idén is megtartják a hagyományos adventi vásárt november 28-a és december 23-a között, a városháza melletti Károlyi parkban.
6
nov

Korrekt – Bedő Kata

Lesz adventi vásár, az ingyenes korcsolyapályát azonban a járványhelyzet miatt nem állítják fel Újpest főterén. A vásárt is csak szigorú előírások betartása mellett és csak akkor tartják meg, ha azt a járványhelyzet lehetővé teszi- mondta el Korrekt című műsorunkban Bedő Kata, kultúráért, oktatásért, társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős alpolgármester.
6
nov

Adventi koszorúkötés

Az Ifjúsági Caritas Egyesület november 25-én, szerdán 14 óra és 19 óra között várja mindazokat, akik idén is saját maguk szeretnék elkészíteni adventi koszorújukat.
28
okt

Megtartják az újpesti adventi vásárt

Szigorú óvintézkedések mellett kerül sor az idei rendezvényre.