Adventi vásár, koncertek és ajándékgyár Újpesten

  •  
  •  
  •  

Az idei ünnepi időszakban is remek programok várnak mindenkit az Újpesti Adventen. A Szent István téren december 2. és 24. között megrendezett, hagyománynak számító adventi vásárt koncertek és gyerekprogramok teszik teljessé; a sztárfellépők névsorában többek között Hevesi Tamás, Szekeres Adrienn, Kozma Orsi, Szabó Ádám, Singh Viki, Malek Andrea és Vásáry André is tiszteletét teszi.

Szintén a hagyományoknak megfelelően idén is megnyitja kapuját az Újpesti Ajándékgyár: a téren felállított igluban bárki leadhatja az adományait és segíthet, hogy a nélkülöző gyerekek és családok karácsonya is szép legyen. Idén először a rászoruló gazdiknak és kisállataiknak is segíthetünk: az Újpesti Kisállatok Karácsonya állateledelt, játékokat, tisztálkodási eszközöket, kisállat pelenkát és minden egyéb olyan adományt vár (szintén az igluban), melyre a négylábúaknak szükségük lehet. A nagy sikerű Mókaliget mókusainak és madarainak is gyűjtik az eledeleket.

A városháza mellett idén is várja a korcsolyázni vágyókat az Újpesti Jégpálya, a városháza mögötti téren pedig régi újpesti képekből rendezett szabadtéri kiállítás segítségével nosztalgiázhatunk.

A részletes program megtalálható az esemény Facebook-oldalán.

ÚN

, , ,