Címke: hír

27
nov

Vasárnaponként új közlekedési rend a 3-as metró vonalán

A 3-as metróvonal felújítási munkái miatt a következő vasárnapokon, november 29-én, valamint december 6-án, 13-án és 20-án a hajnali üzemkezdettől délelőtt 10 óráig a metró csak Újpest és a Lehel tér között jár, a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusszal lehet utazni.
27
nov

Hétvégenként nincs idősávos vásárlás az Újpesti Piacon

Szombaton és vasárnap nem lesz 65 év felettiek idősávja az Újpesti Piacon, vagyis hétvégenként bárki vásárolhat időkorlát nélkül.
25
nov

Csütörtöktől a postákon is az idősek az elsők

A Magyar Posta az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosít a kiszolgálásban a 65 év felettieknek.
25
nov

Elhunyt dr. Barrel Zoltán

Dr. Barrel Zoltán, Újpest Önkormányzatának képviselője hétfőn elhunyt.
24
nov

Csúszhat a 3-as metró felújítása pénzügyi vita miatt

Patthelyzet: nincs egyezség a 3-as metró alagút-rekonstrukciójának folytatásáról, a BKV és a Swietelsky Vasúttechnika levélben győzködi egymást.
24
nov

Életbe lépett az idősek idősávja

Hétköznap 09–11, hétvégén 08–10 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak az élelmiszerüzletekben, drogériákban, gyógyszertárakban.
21
nov

Elhunyt Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa

73 évesen meghalt az Omega basszusgitárosa, közölte a zenekar a közösségi oldalán.
21
nov

Költségeket csökkent a főváros

Karácsony Gergely főpolgármester költségcsökkentéseket jelentett be a közösségi oldalán. Két fővárosi intézmény is megszűnik, öt cég összeolvad, csökken a bizottságok száma, és nem lesz újabb főpolgármester-helyettes
20
nov

Offshore stop a BKV-nál

Offshore-hátterű cég nem indulhat közbeszerzésen, vizsgálatot indít a BKV Felügyelőbizottsága – közölte a Főpolgármesteri Hivatal.
18
nov

A magyarok többsége vakcinaszkeptikus egy felmérés szerint

Mindössze 17 százaléka adatná be magának az oltást, ha a vakcina elérhetővé válna. A legnépszerűtlenebb az orosz vakcina.