Címke: hír

27
szept

Szeptember 30-án szúnyoggyérítés a kerületben

Szúnyoggyérítést végeznek a IV. kerület közterületein szeptember 30-án szombaton este. Rossz időjárás esetén a gyérítés időpontja október 1. vasárnapra módosul.
25
szept

Holttestet találtak Újpesten

A Szent István téren, a Polgármesteri Hivatal hátsó bejáratánál egy holttestet találtak a járókelők.
3
dec

Habony-közeli cégé lett az Újpesti Erőmű

A Forbes.hu beszámolója szerint a magyar-francia CHP Energia Zrt. megvette a Budapesti Erőmű Zrt.-t, amely Kelenföld és Kispest mellett Újpesten is üzemeltet erőművet.
3
dec

Javult a koronavírusos Törőcsik András állapota

Az Újpest legendás válogatott labdarúgója, Törőcsik András az elmúlt hét végén került ismételten kórházba. Akkor még, a hírek szerint, egy régebbi betegsége újult ki, de kiderült, Törőcsik Andrást sem kerülte el a koronavírus-fertőzés.
27
nov

Vasárnaponként új közlekedési rend a 3-as metró vonalán

A 3-as metróvonal felújítási munkái miatt a következő vasárnapokon, november 29-én, valamint december 6-án, 13-án és 20-án a hajnali üzemkezdettől délelőtt 10 óráig a metró csak Újpest és a Lehel tér között jár, a Lehel tér és Kőbánya-Kispest között pótlóbusszal lehet utazni.
27
nov

Hétvégenként nincs idősávos vásárlás az Újpesti Piacon

Szombaton és vasárnap nem lesz 65 év felettiek idősávja az Újpesti Piacon, vagyis hétvégenként bárki vásárolhat időkorlát nélkül.
25
nov

Csütörtöktől a postákon is az idősek az elsők

A Magyar Posta az ország összes postáján a nyitást követő egy órában elsőbbséget biztosít a kiszolgálásban a 65 év felettieknek.
25
nov

Elhunyt dr. Barrel Zoltán

Dr. Barrel Zoltán, Újpest Önkormányzatának képviselője hétfőn elhunyt.
24
nov

Csúszhat a 3-as metró felújítása pénzügyi vita miatt

Patthelyzet: nincs egyezség a 3-as metró alagút-rekonstrukciójának folytatásáról, a BKV és a Swietelsky Vasúttechnika levélben győzködi egymást.
24
nov

Életbe lépett az idősek idősávja

Hétköznap 09–11, hétvégén 08–10 között csak a 65 év felettiek vásárolhatnak az élelmiszerüzletekben, drogériákban, gyógyszertárakban.