Címke: jótékonyság

13
febr

Motorbalesetben elhunyt társuk családjának gyűjtenek az Újpest-szurkolók

A ViolaFidelity szurkolói közösség a facebookon indított gyűjtést, hogy motorbalesetben elhunyt társuk, Fajka Dávid gyászoló családját segítsék.
6
febr

Az állatokért szólt a beatzene az UP-ban

Jótékonysági koncertet tartott a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án. A Felelős Állattartás Háza megépítését támogató zenés esten az Új Bojtorján együttes igazi retró slágereket hozott el az UP Rendezvénytérbe.
9
jan

Jótékonysági koncertet szervez a Rex

Jótékonysági koncertet rendez február 2-án 18 órakor az UP Rendezvénytérben a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A magyar beatzene hőskorát megidéző est teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítja az alapítvány.
23
dec

Ópest: Karácsonyi jótékonyság a Megyeri úton – Újpest-szurkolók rúgták a bőrt a futballbírók ellen

Az Újpest-szurkolók egykori törzsgárdája, a Dumavár híres volt jótékonyságáról; a vagyonos újpesti közéleti emberek által vezetett drukker egyesület mindig segített, ha szükség volt rá. 1934 karácsonyán jótékonysági mérkőzésre hívták ki a magyar futballbírók válogatottját, hogy a jegybevételből a kitoloncolt délvidéki magyarokat támogassák.
18
dec

Jótékonyság: nem csak karácsonykor segít Újpest

Karácsony, a szeretet ünnepe sokunk számára elképzelhetetlen jótékonykodás és adományozás nélkül. Újpest város nemcsak az ünnepek idején, hanem egész évben, sőt, évek óta támogatja a rászoruló embereket és az állatokat is. Bedő Kata alpolgármesterrel együtt tekintettünk vissza a közelmúltra.
15
dec

Kapás Boglárka a lilák jótékonysági nagykövete

Újpest díszpolgára, Kapás Boglárka a nagykövete idén annak a jótékonysági akciónak, amellyel az UTE a Baptista szeretetszolgálat cipősdoboz akciójához kapcsolódva segíti, hogy mindenkinek szebb lehessen a karácsony.
28
nov

Újpesti rászoruló családok karácsonyát segíti a Cseriti

Az Újpesten is aktív Cseriti szociális- és fenntarthatósági bolthálózat decemberben kibővíti a folyamatosan futó Felöltöztetünk egy családot programját, melyhez Újpest Önkormányzata is örömmel csatlakozott. Az együttműködés keretében öt, a kerületben élő rászoruló családnak biztosítanak ajándékutalványokat családonként 20 ezer forint értékben.
26
febr

Adjunk, hogy adhassanak

Felajánlásokat vár a Twist Olivér Alapítvány.
16
jan

Az apró hősért harcolnak

Jótékonysági rendezvény helyszíne lesz az UTE judo terme, a Megyeri úton. Néhány thai boksz harcos egy csontvelőrákkal küzdő kislánynak...
17
dec

Most is segít a lila-fehér

Az adventi vásárban Curtis, Kabát Peti és Varga Balázs árult és dedikált Újpest FC limitált szériás termékeket, az így beérkezett összeget, több mint százötvenezer forintot pedig egy rászoruló újpesti családnak juttatják el.