Címke: koncert

25
máj

Szabadtéri fúvóskoncertet adtak az Erkel Gyula és a Hubay Jenő zeneiskolák növendékei

Közös szabadtéri koncertet adtak Újpest szívében, a Városháza melletti téren az újpesti Erkel Gyula Zeneiskola és a XV. kerületi Hubay Jenő Zeneiskola rézfúvósai május 23-án koraeste. Az ingyenes fellépésen ismert filmzenék és klasszikus slágerek szólaltak meg a tehetséges nebulók előadásában.
11
máj

Nyolcnapos programsorozattal ünnepli 150. születésnapját az Újpesti Egek Királynéja Főplébánia

Idén 150 éves az újpesti Egek Királynéja katolikus templom és főplébánia: a jeles évforduló alkalmából május 24. és 31. között a nyolcnapos ünnepségsorozattal várja az érdeklődőket az egyházközség.
24
ápr

KFT és Cotton Club Singers koncerttel érkezik a Káposztásmegyeri Majális

KFT és Cotton Club Singers koncerttel, gyerekműsorokkal és rengeteg színes programmal várja az újpestieket május 1-én a Kósa Pál sétányon a Káposztásmegyeri Majális.
28
febr

Koncerttel ünnepli 18. születésnapját a HAKME – Hálózat a Kultúráért, Művészetért Egyesület

Koncerttel ünnepli nagykorúságát az újpesti zenészek, előadóművészek által létrehozott HAKME – Hálózat a Kultúráért, Művészetért Egyesület március 23-án szombaton a Polgár Centrumban.
6
febr

Az állatokért szólt a beatzene az UP-ban

Jótékonysági koncertet tartott a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án. A Felelős Állattartás Háza megépítését támogató zenés esten az Új Bojtorján együttes igazi retró slágereket hozott el az UP Rendezvénytérbe.
22
jan

Hang, lélek, szív – Szekeres Adrien minden

Egyedülálló koncertet adott a magyar zene egyik legfényesebb csillaga, Szekeres Adrien az UP Rendezvénytérben január 21-én. A művésznőt ezúttal a MÁV Szimfonikus Zenekar kísérte, a repertoárban a legnagyobb könnyűzenei slágerei mellett egy Puccini-ária is felcsendült.
9
jan

Jótékonysági koncertet szervez a Rex

Jótékonysági koncertet rendez február 2-án 18 órakor az UP Rendezvénytérben a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A magyar beatzene hőskorát megidéző est teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítja az alapítvány.
4
jan

Koncertek, irodalmi est és könyvbemutató is várja az újpestieket a magyar kultúra napja alkalmából

2024-ben ismét különleges programokkal ünnepli a magyar kultúra napját Újpest. A Himnusz születésének 201. évfordulója, január 22. alkalmából valamennyi művészeti és kulturális ágazat megjelenik a kerületben, természetesen ezúttal is ingyenes programok keretében.
11
nov

Segélykoncertet tartottak a zsinagógában

Jótékonysági koncertet rendeztek az újpesti zsinagógában november 5-én. A hangverseny keretein belül lehetőség nyílt adományozni, a bevétel az október 7-én Izraelben kirobban háborúban elesettek beazonosítását segíti.
6
nov

Próká-Torok: Újpestet is meghódították az éneklő ügyvédek

A Városháza dísztermében adott hangversenyt a 2021-ben alakult, és 45 tagot számláló Próká-Torok énekegyüttes október 27-én.