Címke: zene

9
márc

Hangszersimogató és játékos zenetanulás − idén is Újpestre látogatott a Hangszert a kézbe

Második alkalommal járt Újpesten a Hangszert a kézbe interaktív könnyűzenei játéktér és „hangszersimogató”. Az Ifjúsági Házban március 5. és 7. között megrendezett eseményen a gyerekek élményalapú módon, játékosan ismerkedhettek meg a hangszeres könnyűzene alapjaival.
28
febr

Koncerttel ünnepli 18. születésnapját a HAKME – Hálózat a Kultúráért, Művészetért Egyesület

Koncerttel ünnepli nagykorúságát az újpesti zenészek, előadóművészek által létrehozott HAKME – Hálózat a Kultúráért, Művészetért Egyesület március 23-án szombaton a Polgár Centrumban.
1
febr

Márciusban újra Hangszert a kézbe Újpesten

A Hangszert a kézbe országjáró programsorozat − a tavalyi nagy sikert követően − idén második alkalommal érkezik Újpestre. A háromnapos, március 5. és 7. között az Ifjúsági Házban rendezett, ingyenesen látogatható zenei játszótér és hangszerkiállítás célja, hogy a gyerekeket közelebb hozza a hangszeres zene világához, felkeltse érdeklődésüket a zenetanulás iránt.
24
jan

Erkel Tiborra emlékeztek

Újpest díszpolgára, Erkel Tibor zongoraművész, zenei rendező emléke előtt hajtottak fejet az Erkel Gyula Újpesti Zenei Alapfokú Művészeti Iskola falán álló emléktáblájánál január 23-án.
9
dec

„A zenélés szeretete mindent felülír” – interjú Zoránnal

A nagysikerű Városházi Esték koncertsorozat december 11-én Zoránt és zenekarát látja vendégül az UP Rendezvénytérben. A különleges koncertélménynek ígérkező esemény apropóján beszélgettünk a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas zenészlegendával.
11
júl

Maradunk végig

Interjú az újpestiek kedvenc rapperével: Széki Attila Curtis-szel.
5
jún

„Nagyon gazdag volt a gyerekkorunk”

Németh Alajos, Lojzi szíve mindig visszahúz a négybe.
23
máj

Újpesti lány a tükörben

Egy bizonyos életkoron túl nagyon nehéz felfogni és feldolgozni, hogy számítógépek által megszólaltatott zenékre táncolnak és...
12
márc

Jubileumi koncert az Adorate kórussal

Tizenöt éve alakult meg az Adorate Kórus, amely a Városháza dísztermében egy, újpestieknek adott hangversennyel ünnepelte meg a...
11
márc

Itt a Curtis Live Band

Február végén bemutatkozott és rögtön ízelítőt is adott repertoárjából a sajtónak Curtis első, saját élő zenekara a Curtis Live Band.