Címke: Rex Kutyaotthon Alapítvány

6
febr

Az állatokért szólt a beatzene az UP-ban

Jótékonysági koncertet tartott a Rex Kutyaotthon Alapítvány február 2-án. A Felelős Állattartás Háza megépítését támogató zenés esten az Új Bojtorján együttes igazi retró slágereket hozott el az UP Rendezvénytérbe.
9
jan

Jótékonysági koncertet szervez a Rex

Jótékonysági koncertet rendez február 2-án 18 órakor az UP Rendezvénytérben a Rex Kutyaotthon Alapítvány. A magyar beatzene hőskorát megidéző est teljes bevételét a most épülő Felelős Állattartás Háza befejező munkálataira fordítja az alapítvány.
21
dec

Idén is beindul a „négylábú szeretetfutár”

A Rex Kutyaotthon Alapítvány idén is meghirdeti a négylábú szeretetfutár elnevezésű kezdeményezését. A program célja, hogy az ünnepek közeledtével a menhelyi állatok melegséget vigyenek a magányosan élő emberek életébe, akik szívesen befogadnának egy négylábú házi kedvencet.
6
máj

Újpest Önkormányzata 60 millió forinttal támogatja a Felelős Állattartás Házának megvalósítását

Szinte nincs olyan újpesti, de mondhatnánk, hogy budapesti, aki ne ismerné a Rex Kutyaotthon Alapítványt, és az általa működtetett Rex Állatszigetet.
6
okt

30 éves a Rex Állatsziget

Guinness-rekorddal ünnepeltek.
18
aug

Állati jó élmények a Rex Állatszigeten

Az állatszerető gyermekek nagy örömére a Rex Kutyaotthon Alapítvány idén nyáron hat turnusban és három témakörben is indított állatismereti élménytáborokat az újpesti Rex Állatszigeten.
7
máj

Ha Rex, akkor felelős állattartás!

Idén is vár a felelős állattartás napján a Rex Állatsziget május 8-án.
9
okt

Állati jó nap

Minden év október 4-én ünnepeljük az állatok világnapját. A Rex Kutyaotthon Alapítvány évtizedek óta élen jár a felelős állattartás...
15
febr

Kutya- és macskatáppal támogatja a rászoruló gazdikat a Rex Kutyaotthon Alapítvány

Sokan kerültek nehéz helyzetbe a járvány alatt, nekik kíván segíteni az alapítvány.
13
szept

Holnaptól lehet nevezni az Újpesti Futó- és Kerékpáros Fesztiválra

2 vagy 3 kilométer futva, 8,6 kilométer kerékpáron vagy 2 kilométer kutyával futva: ezek közül választhatnak a szeptember 26-i program résztvevői.