Címke: mikulás

17
dec

Idén is együtt ünnepelték a karácsonyt a káposztásmegyeriek

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is összegyűltek a káposztásmegyeriek advent harmadik hétvégéjén, hogy közösen, zenével, nasival és a Mikulással ünnepeljék meg a karácsonyt.
7
dec

Az Újpesti Tanodában járt a Mikulás

„Hull a pelyhes fehér hó...” − énekelték kórusban az összegyűlt gyerekek a Rácz Gyöngyi Közösségi Központban működő Újpesti Tanodában, ahová december 6-án délután, ajándékokkal jól megrakodva, ellátogatott a Mikulás.
4
dec

A Mikulást várták és köszöntötték az UP Rendezvénytérben

Náray Erika és zenekara gyerekdalokkal és örökzöld slágerekkel, a Mikulás pedig sok-sok ajándékkal érkezett az UP Rendezvénytér délutáni "családi nyüzsgésére" december 2-án.
16
dec

A legkisebbekhez is eljött az ősz szakállú

A karonülők és a mini manók sem maradtak mikulás nélkül. Aki a hatalmas korcsolyakalandot követően az egészen piciket is felkereste az UP...
16
dec

Korcsolyán száguldott a Mikulás a jégpályán

Hamar kinyílt a puttonya, s volt zsákjában minden jó, piros alma, mogyoró. Na és rengeteg csoki, ami hamar gazdára is talált!
3
dec

Mozaik – Dr. Török Róbert – Ki is valójában a Mikulás? (videó)

Hamarosan december 6., azaz Mikulás napja. Szent Miklós püspök életéről, csodatetteiről és ünnepének hagyományáról beszélgetünk vendégünkkel, dr. Török Róberttel.
2
dec

Karácsonyi hangulatban Újpest

Újpest felemelő programsorozattal zárja az évet, így talán már egyre inkább a múlt homályába vész a 2020-as esztendő, amikor városunk polgárainak nem volt módja közösen ünnepelni.
6
dec

Körkép – BRFK mikulás

...
9
nov

Mikulás a Király utcában!

December negyedikén, szerdán 17:30 órakor különleges vendég érkezik az újpesti Szabó Ervin Könyvtárba....