LEGO-kiállítás a Duna Plazában

  •  
  •  
  •  


Óriás LEGO-figurák, vikingek, kalózok, Star Wars-szereplők, játszóház, óriásvár – színesebbnél színesebb LEGO-s látnivalók és programok várják a látogatókat a hónap végéig Magyarország legnagyobb LEGO-kiállításán, a Duna Plazában. A program ingyenes.

A LEGO kocka ötvenedik születésnapja alkalmából a Duna Plaza március 03-tól a hónap végéig különleges LEGO-kiállítással várja látogatóit. A bevásárlóközpont Váci úti főbejáratánál LEGO-óriásfigurák fogadják a betérőket, a plázát végigjárva színesebbnél színesebb LEGO-s látnivalókkal találkozhatnak. 
 
A földszinti főfolyosón – a játék dán eredetére tekintettel – vikingek és kalózok köszöntik az érdeklődőket. A KFC étterem tetején felépített kikötő és repülőtér az emeletekről távcsövekkel is megfigyelhető. A Csillagok háborúja rajongóknak az első emeleti LEGO Star Wars kiállítást ajánlják.
 
Aki a nézelődés mellett szívesen bekapcsolódik a játékba, hétvégente számos program közül választhat. Az első emeleti teraszon péntektől vasárnapig mindenki kiveheti a részét a LEGO-óriásvár felépítéséből, és kipróbálhatja ügyességét az Xbox 360 játékkonzoloknál. A legkisebbeket az első emeleti Duplo játszóházba invitálják. A távirányítós autók megszállottjai a második emeleti LEGO Racers RC autóversenyre nevezhetnek be.
 
A Duna Plaza LEGO kiállítására 10 órától 21 óráig várják a látogatókat. A hétvégi programok péntektől vasárnapig 10 és 18 óra között színesítik a rendezvényt.
 
A kiállítás és valamennyi program ingyenes.