Megérkeztek a kérdőívek

  •  
  •  
  •  

Idén is számos dologban kéri ki az újpestiek véleményét az önkormányzat az Újpesti Párbeszéd során, amelynek kérdőíveit ezekben a napokban kézbesítik. Háztartásonként két példány kerül a postaládákba, az ívek másolhatók, és kézenfekvő megoldás az elektronikus kitöltés is. Az Újpesti Párbeszéd 2011-es indulása óta sok ezren mondták már el véleményüket, javaslataikat, amelyeket megvalósít, illetve döntéseinél figyelembe vesz a városvezetés.

A hét eleje óta folyamatosan érkeznek a háztartásokba az Újpesti Párbeszéd 2013 kérdőívei, amelyek a www.ujpestiparbeszed.hu oldalon is kitölthetők. Aki viszont ragaszkodik a nyomtatott formához, díjmentesen postára adhatja, vagy az István út 15. szám alatti Ügyfélszolgálati Irodában elhelyezett gyűjtőládában személyesen is leadhatja az íveket.

Wintermantel Zsolt emlékeztet arra, hogy ennek a közös jövőtervezésnek több dolgot köszönhetünk: a saját kézbe vett és felújított szakrendelőt, Újpest ősszel átadásra kerülő saját uszodáját és a Szilas parkot – amelynek építkezése megkezdődött.

A polgármester szerint ezek miatt az eredmények miatt fontos mindenkinek részt vennie az idei párbeszédben, amelyből – a tavalyihoz hasonlóan – háztartásonként két példányt küldtek ki. Az előző évben feltett kérdésekre összesen csaknem tízezren, az induló évben pedig csaknem hétezren válaszoltak. A városvezetés továbbra is figyel az itt élők véleményére, ennek eredményeként tartható számon a fentebb felsorolt három létesítmény felújítása, illetve jelenleg is zajló építése.

MOA