Most már tényleg eladhatják az újpesti labdarúgóklubot?

  •  
  •  
  •  

Pletykánál ez most állítólag több, de a klub nem erősíti meg.

A csakfoci.hu megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy legkésőbb a nyáron tulajdonost válthat a klub, és magyar befektetői csoport alatt vághat neki az új szezonnak.

Korábban már többször is felmerült, hogy tulajdonosváltás mehet végbe, de eddig nem sikerült megállapodni az érdeklődőkkel.

Kapcsolódó írás

Újpest FC: két ajánlat is érkezett a klubért

Lehet, hogy hamarosan eladják a klubot? Az Újpest FC eladásáról évek óta keringenek a pletykák, most azonban lehet, hogy ez közelebb van, mint valaha.TOVÁBB

Lapunk szinte azonnal választ kapott a feltett kérdésekre az Újpest FC-től: nem erősítették meg a tárgyalások, illetve a tulajdonosváltás hírét, és elmondták, feltételezésekre továbbra sem szeretnének reagálni.

„Amint már több alkalommal is elmondtuk: közölni fogjuk, ha valóban tulajdonosváltás történik. Ez a cikk csak feltételezéseket közöl, amelyeket nem akarunk kommentálni. Amelyben szintén nincs változás: a klub eladó, és ha megfelelő ajánlat érkezik érte, Roderick Duchatelet el is fogja adni.”

– tájékoztatta a klub az Újpest Médiát.

A csapat tegnap egyébként nagy meglepetést okozva 2-1-re legyőzte a felcsúti Puskás Akadémiát a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében, így készülhet a legjobb nyolc között megvívandó újabb csatára, melyre két hét múlva kerül sor a Mezőkövesd otthonában.

, , ,