Profi stáb, lenyűgöző végeredmény

  •  
  •  
  •  

Újpest Arcai nyereményük részeként nemrégiben portfólió-fotózáson vettek részt. A fiatalokat profi stáb, sminkes, fodrász és fotós vette kezelésbe. Görög Dorottya fodrász, Ress Mónika és Ördög Zsanett sminkesek, az Ördögi Szépségszalon kozmetikusai, valamint Biros Zalán fotós munkájának eredményét jobbnál jobb fotók tükrözik.

Néhány hete jött el a nagy nap Újpest Arcai számára: Tátrai Adriennről, Kozma Vanesszáról és Takács Márkról igazi profi portfólió is készült. Adrienn felkészítésével kezdett neki a stáb a munkának. 

– Megnéztük a ruháit, amelyeket erre az alkalomra választott, és azután ezekhez, valamint az arcához leginkább illő fazont választottunk neki. Könnyű loknikat formáztunk, amelyek kitűnően illettek az általa viselt nyári ruhákhoz – mondja Görög Dorottya fodrász a közös munkáról.

Adrienn után a két kisebb „Arcot”, Vanesszát és Márkot vette kezelésbe a szakember.

– Márknak voltak a leghatározottabb elképzelései arról, hogy mit is szeretne. Az elkészült frizura teljesen az ő ízlését tükrözte, nagyon tetszett neki az eredmény. Fiatal kora ellenére csak azt mondhatom, már most igazi, kiforrott kis egyéniség – teszi hozzá a fodrásznő. 

– Vanessza is határozott elképzelésekkel érkezett, annyiban, hogy őt annyira lenyűgözték Adrienn romantikus fürtjei, hogy valami hasonlót szeretett volna magának is. Kiengedett, loknis frizuráját apró trükkökkel, kis strasszkövekkel tettük még fiatalosabbá – mondja Görög Dorottya fodrász.

A fodrász után a sminkesek következtek. A két lányt Ress Mónika és Ördög Zsanett sminkesek, az Ördögi Szépségszalon kozmetikusai dekorálták ki az alkalomra.

– Adriennel is átbeszéltük, hogy mire gondolt. Korának köszönhetően ő már maga is tudta, hogy mi állhat neki a legjobban. Ugyanakkor szívesen kipróbálta volna a szempilla-hosszabbítást és a kissé erősebb sminket, de erről a „kevesebb több” alapon lebeszéltük. Mivel szerencsés arcberendezése van, könnyű dolgom volt vele – így Ress Mónika sminkes.

– Vanessza sminkjének elkészítése nem volt nehéz feladat. Alig kellett dekorálni, hiszen igen fiatal, és nagyon szép az arca. Vanessza maga kérte a leheletvékony, természetes sminket, azzal indokolva, hogy ő még gyerek – mesélte Ördög Zsanett. 

Az előkészítés után megkezdődhetett a fotózás. 

– A felvételek elkészítése előtt mindegyikőjükkel egyenként megbeszéltük, hogy milyen képeket szeretnének, a végeredmény, úgy gondolom, így teljes egészében az ő személyiségüket tükrözi. Ügyesek, vagányak és talpraesettek voltak mindhárman. Hamar feloldódtak, jó hangulat és könnyedség jellemezte a munkát végig – hallhattuk Biros Zalán fotóművésztől. – Könnyű volt velük dolgozni, látszott, hogy az mostanra sikerült rutint szerezniük a szereplésben, a közös fotózásoknál pedig az is észrevehető volt, hogy mennyire összeszoktak az elmúlt hónapok alatt – tette hozzá a fotóművész.

A csapat két napig dolgozott együtt a fiatalokkal. Azt mondják, fantasztikus volt a közös munka, amely a csodaszép fotókról is visszaköszön. Emlék nekik, emlék Újpestnek.

G.R.