Rendőrkézen a dílerek – videóval!

  •  
  •  
  •  

Volt mit elvinni az újpesti lakásból, még autót is vettek a „megkeresett” pénzből.

Három, kábítószer-kereskedelemmel megalapozottan gyanúsítható férfit vettek őrizetbe az újpesti rendőrök – írja a police.hu. A rendőrök egy IV. kerületi lakásra csaptak le szombaton, miután a gyanúsítottak április 22-én egy IX. kerületi lakásba mentek dílerükhöz, hogy drogot vásároljanak. Ekkor ütöttek rajtuk; az újpesti rendőrök a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozóival közösen mindhárom férfit elfogták.

A házkutatás során 58 gramm marihuánát, valamint több nejlonzacskót is találtak, melyek kokainnal voltak szennyezettek. Emellett találtak és lefoglaltak a kábítószer porciózásához használt eszközöket, műszaki cikkeket és egy autót is, melyet a gyanúsítottak feltehetően a bűnös életmódból finanszíroztak.

A IV. kerületi nyomozók a három férfit – a 43 éves B. Zsoltot, a 41 éves S. Attilát és a 32 éves B. Andrást – bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Az elfogásról itt látható egy videó:

, ,