Szerdától a szünidei menetrend szerint közlekednek a BKK járatai

  •  
  •  
  •  

A BKK menetrendje is igazodik az iskolák és óvodák március 8-tól életbe lépett bezárásához, így március 10-től a tanszüneti menetrend szerint közlekednek a járatok – írja honlapján a cég.

A megállóhelyeken a világoskék alapszínű menetrendeket kell keresni, illetve érdemes a FUTÁR utazástervező segítségével tájékozódni az indulási időpontokról.

Ezek  a tanszüneti menetrendek nem minden járat esetében tartalmazzák az este nyolc utáni kijárási korlátozás miatt jelenleg is alkalmazott járatcsökkentéseket, ezért március 16-ától néhány vonalon az esti időszakra vonatkozóan újabb menetrend-változás várható.

 

 

BKK Ügyfélközpontok és a BKK jegy- és bérletpénztárak továbbra is a szokásos nyitvatartással üzemelnek. Ugyanakkor a hétfőtől életbe lépett korlátozások értelmében számos olyan bolt már nem nyithat ki, ahol menetjegyet árusítanak, így érdemes vásárlás előtt tájékozódni. A viszontértékesítő pontok a cég honlapján található térképen vannak feltüntetve.

A személyes érintkezés elkerülése érdekében a BKK azt javasolja, hogy ügyfelei éljenek a különböző mobilapplikációkban elérhető elektronikus bérletek és napijegyek vásárlási lehetőségével, amelyek esetén nemcsak a vásárlás folyamata, de az utazás alatti használat is biztonságos.

A bérletek érvényességi ideje – ellenkező kormányzati vagy fővárosi intézkedésig – most sem változik.

, , , ,