Címke: BKK

21
márc

Elkezdődött a társadalmi egyeztetés az újpesti BKK járatfejlesztésekről

A BKK − Budapesti Közlekedési Központ a közelmúltban több javaslattal is előállt Újpest közösségi közlekedésének fejlesztésével kapcsolatban. A közlekedési vállalat szakemberei februárban nyilvános fórumon vitatták meg a helyi lakosokkal a lehetséges változtatásokat, most pedig online egyeztetést indítottak az ügyben.
19
márc

Villamossal Újbudától Újpestig – hamarosan elkezdődhet a pesti fonódó villamosprojekt II. ütemének előkészítése és tervezése

Hamarosan elkezdődhetnek a pesti fonódó villamosprojekt II. ütemének előkészítési és tervezési folyamatai − adta hírül a BKK − Budapesti Közlekedési Központ. A fejlesztés megvalósulásával akár Budafokról Káposztásmegyerig utazhatunk majd átszállás nélkül villamossal.
28
febr

Korszerű utastájékoztató táblákat helyeztek ki Újpest-központban és a Lehel téren

Újpest-központban és a Lehel tér környezetében is megújultak az utastájékoztató táblák − adta hírül a BKK - Budapesti Közlekedési Központ. Ezentúl könnyebben, gyorsabban tájékozódhatnak az utazók.
26
febr

Csökken a Budapest-bérlet ára márciustól

Új időszámítás kezdődik a budapesti és az agglomerációs közösségi közlekedésben. A havi Budapest-bérlet ára március 1-jétől 8950 forintra csökken és az éves, illetve negyedéves bérletek is olcsóbbak lesznek – adta hírül a BKK - Budapesti Közlekedési Központ.
4
febr

Lakossági fórumot tartott a BKK − ezek a hálózati fejlesztések valósulhatnak meg Újpesten

Lakossági fórumot tartott a BKK − Budapesti Közlekedési Központ az Újpest közösségi közlekedését érintő hálózatfejlesztési tervekről február 2-án. A Lóverseny téri Közösségi Házban rendezett kétórás eseményen a vállalat szakemberei több elképzelést is felvetettek és a helyiek véleményét, ötleteit is meghallgatták.
30
jan

Lakossági fórumot tartanak Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összekötéséről

Lakossági fórumot tart a Budapesti Közlekedési Központ február 2-án pénteken 18 és 20 óra között a káposztásmegyeri Lóverseny téri Közösségi Házban, ahol a BKK szakemberei bemutatják a Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összeköttetését célzó javaslataikat.
8
jún

Idén is nagytakarítást tartottak Újpest-Városkapunál

Június 8-án Újpest-Városkapunál folytatódott a BKK által életre hívott „Tisztább és biztonságosabb Budapestért” köztisztasági és közrendvédelmi akciósorozat.
24
ápr

2024-re várható a Pozsonyi utca-István út szakaszának felújítása

Végigsétálta és megnézte az István út és a Pozsonyi utca útszakaszt egy csapat szakember, ugyanis ez az 1,8 kilométeres terület várhatóan jövőre megújul.
27
márc

Hétköznap a teljes vonalon jár a 3-as metró

Fény az alagút végén.
25
júl

Augusztus közepén nem jár a 3-as metró Újpesten

Garanciális javítás miatt pár napig pótlóbuszok közlekednek majd a szakaszon.