Címke: Megyer

21
márc

Elkezdődött a társadalmi egyeztetés az újpesti BKK járatfejlesztésekről

A BKK − Budapesti Közlekedési Központ a közelmúltban több javaslattal is előállt Újpest közösségi közlekedésének fejlesztésével kapcsolatban. A közlekedési vállalat szakemberei februárban nyilvános fórumon vitatták meg a helyi lakosokkal a lehetséges változtatásokat, most pedig online egyeztetést indítottak az ügyben.
4
febr

Lakossági fórumot tartott a BKK − ezek a hálózati fejlesztések valósulhatnak meg Újpesten

Lakossági fórumot tartott a BKK − Budapesti Közlekedési Központ az Újpest közösségi közlekedését érintő hálózatfejlesztési tervekről február 2-án. A Lóverseny téri Közösségi Házban rendezett kétórás eseményen a vállalat szakemberei több elképzelést is felvetettek és a helyiek véleményét, ötleteit is meghallgatták.
30
jan

Lakossági fórumot tartanak Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összekötéséről

Lakossági fórumot tart a Budapesti Közlekedési Központ február 2-án pénteken 18 és 20 óra között a káposztásmegyeri Lóverseny téri Közösségi Házban, ahol a BKK szakemberei bemutatják a Káposztásmegyer és Megyer közösségi közlekedési összeköttetését célzó javaslataikat.
17
dec

Zöld karakterű, emberi léptékű városfejlesztés

Az év vége közeledtével szokás számba venni az elért eredményeket. „Számtalan területen haladtunk előre a fejlesztéseinkkel, és már...