Címke: SZTK

20
nov

Körkép – Megszűntek a várólisták

Egy hét alatt eljutnak CT- és MRI vizsgálatokra a daganatgyanús újpesti betegek, de ultrahangra és mammográfiára is nagyon keveset kell már várni a kerületben.
28
okt

Körkép – Akadályozta a mentőt a fiatal újpesti fideszesek sátra

Akadályozta a betegforgalmat, ezért el kellett bontani azt az esővédő sátrat, amelyet a fiatal újpesti fideszesek állítottak fel az SZTK előtt. A kerület ugyanakkor méltányolja az igyekezetet.
15
okt

Körkép – Orvoshiány Újpesten is?

Orvoshiány lehet az újpesti SZTK-ban, ha valóban bevezeti a kormány, hogy csak egyetlen helyen praktizálhatnak az orvosok. A bérfeszültség mellett számos más problémát is felvet a napokban bejelentett egészségügyi törvény tervezete.
13
okt

“Együtt jobb hellyé tudjuk tenni Újpestet” – egy éve döntött a változás mellett a kerület

Az elmúlt esztendőt értékelte keddi Facebook-bejegyzésében Déri Tibor. 
9
okt

Jövő péntektől egy héten belül elvégzik a CT-t és MR-t daganatos betegség gyanúja esetén

Az újpestieket az SZTK szakorvosai utalják be, és az Uzsoki kórházban vizsgálják meg őket. 
15
Sze

Körkép – Újítások az SZTK-ban

Nem kell sorban állni a betegfelvételnél az újpesti SZTK-ban, a szakrendelésekre egyszerűen kezelhető, automata ügyfélfogadó oszlopnál lehet bejelentkezni. A betegeket és a dolgozókat új levegőtisztító berendezések is védik.
3
Sze

Körkép – Változások az SZTK-ban

A drasztikusan romló járványhelyzet miatt szigorodik a szakrendelések látogatásának rendje az SZTK-ban. Az intézmény jobban védi betegeit és munkatársait is.
2
Sze

Fontos változások a járóbeteg-szakellátásban

Az Újpesti Szakrendelő az alábbi szabályok betartására kéri a pácienseket.
28
aug

ÚKTV – Körkép – Rövidebb várólista a CT- és MR-vizsgálatoknál

Alaposan lerövidíti októbertől a CT- és MR-vizsgálatok várólistáját az a megállapodás, amelyet a főváros kötött a kormánnyal. A daganatgyanús betegek ezentúl Újpesten is sokkal hamarabb megkaphatják a diagnózist.
13
aug

Kicsavarnák a szakrendelőket az önkormányzatok kezéből?

Furcsa, irányított kérdésekkel teli „konzultációt” tartottak az egészségügyi dolgozók körében, amelyből akár arra is lehet következtetni, hogy a kormány állami tulajdonba akarja venni az önkormányzati szakrendelőket. A terv az SZTK-t is veszélyeztetné.