Címke: SZTK

22
febr

Újabb felújítás az Újpesti Szakrendelőben

Az újpesti szakrendelő felnőtt bőrgyógyászatán és a nőgyógyászaton hétfő óta felújítási munkálatok zajlanak. A munka időtartamára a két rendelés szűkebb helyiségekbe költözött. A nőgyógyászati ultrahang és a CTG átmenetileg az EMG-ENG helyén, az EMG-ENG rendelés pedig a 4. emeleti tárgyalóban fogadja a betegeket.
9
febr

Mammográfiai diagnosztikai központot kapott Újpest

Február 7-én átadták, és február 12-étől már várja is a pácienseket a mammográfiai diagnosztikai központ az újpesti SZTK földszintjén, a laboratórium helyén. A teljes körű emlődiagnosztika már tavaly szeptembertől elérhető a szakrendelőben, a most átadott beruházás nyomán pedig alaposan fel is gyorsulhatnak, így túlzás nélkül életeket menthetnek az itt elvégzett vizsgálatok.
24
jan

Újpesti Szakrendelő: kötelező maszkviselés néhány rendelésen

Kötelező a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése az Újpesti Szakrendelő három rendelésén, a elnőtt vérvételi laborban, a tüdőgyógyászaton és a radiológián.
21
jan

Megújult helyen és környezetben várja a pácienseket az endokrinológiai rendelés

Befejeződött az endokrinológiai rendelő fejlesztése és költözése az Újpesti Szakrendelőben. A rendelés a továbbiakban a negyedik emeleten, teljesen felújított környezetben várja a pácienseket.
18
jan

2024-ben is ingyenes programokkal várja a lakosokat az Egészségfejlesztési Iroda

Az új évben folytatódnak az Újpesti Egészségfejlesztési Iroda programjai a Szakrendelőben.
8
dec

SZTK: várni kell a jogosítványhoz szükséges szemvizsgálathoz

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet arról tájékoztatott, hogy a szemészeti szakrendelésen a jogosítvány meghosszabbításához szükséges vizsgálatra előreláthatólag két hónapos a várakozás.
7
dec

Szakrendelő: felgyorsítja a bejelentkezést az automata oszlopok használata

Az újpesti szakrendelő földszintjén található automata ügyfélfogadó oszlopok használatával várakozás nélkül regisztrálhatnak vizsgálatra az időpontra érkezett páciensek.
5
dec

Újpesti szakrendelő: kötelező maszkviselés néhány rendelésen

Az elmúlt hetekben folyamatosan emelkedik a légúti megbetegedések száma, ezért az Újpesti Szakrendelő három rendelésén újra kötelező a maszkviselés.
16
okt

Teljes körű emlődiagnosztika és új szakrendelés a felnőttkori oltások beadására a Szakrendelőben

A Szakrendelőben teljes körű emlődiagnosztikára van mód, amivel jelentősen gyorsabbá válik a lehetséges súlyos daganatos betegség felismerése és kezelése. Szeptember 21-étől pedig új szakrendelés indul a felnőttkori védőoltások beadására.
12
aug

Korszerű látásvizsgáló berendezés a gyermekszakrendelőben

A berendezés lehetővé teszi a kisbabák, kisgyermekek kényelmes vizsgálatát.