Címke: felújítás

25
máj

Elkezdődött a Bőröndös utcai sportpálya felújítása

Újabb közterületi sportpálya felújítása kezdődött el: most a káposztásmegyeri Bőröndös sétánynál található kosár- és focipálya kap egyebek mellett vadonatúj gumiburkolatot – adta hírül közösségi média oldalán dr. Trippon Norbert alpolgármester.
22
márc

Megújul a Szigeti József utca 7. előtti kis tér

Alaposan felújítják a Szigeti József utca 7. előtt található, igencsak rossz állapotban lévő kis teret. A leromlott betonplacc helyén egy rendezett, sportfunkcióval ellátott terület jön létre. A munkálatok április végéig tartanak.
24
febr

Megújult és kizöldült a káposztásmegyeri Forgó játszótér

Megújult, megszépült és kizöldült a Káposztásmegyeren, a Bőröndös utcában található Forgó játszótér, melynek eszközeit és környezetét az elmúlt évtizedek alatt igencsak megviselte az idő vasfoga.
22
febr

Újabb felújítás az Újpesti Szakrendelőben

Az újpesti szakrendelő felnőtt bőrgyógyászatán és a nőgyógyászaton hétfő óta felújítási munkálatok zajlanak. A munka időtartamára a két rendelés szűkebb helyiségekbe költözött. A nőgyógyászati ultrahang és a CTG átmenetileg az EMG-ENG helyén, az EMG-ENG rendelés pedig a 4. emeleti tárgyalóban fogadja a betegeket.
7
febr

Három újpesti sportpálya is megújul

Tavaszra három sportpálya felújítása is befejeződik a Kósa Pál és a Deák sétányoknál. A pályák egyebek mellett vadonatúj öntött, kétrétegű gumiburkolatot kapnak.
1
dec

Három közterületi sportpályát újítanak fel

Megújul a Kósa Pál sétányon lévő foci- és kosárpálya, a Deák sétánynál pedig a focipálya. Mindhárom vadonatúj, kétrétegű, öntött gumiburkolatot és felfestéseket kap a kivitelezés során.
3
nov

Elkezdődött a Szent Imre utca felújításának második szakasza

Tavaly év végén készült el a Szent Imre utcai járda, Leiningen Károly és Bajza József utcák közötti szakaszának teljes körű felújítása. Akkor egy új járdát és 14 új kulturált parkolóhelyet alakított ki az önkormányzat. Most a következő szakasza kezdődött el, ahol szintén felújítják a járdát és kulturálttá teszik az eddigi parkolási viszonyokat.
23
szept

Elkészült a Karinthy Frigyes Óvoda teljes körű homlokzati hőszigetelése

A gyerekek szeptemberben már a megújult és megszépült épületben kezdhették meg az új évet.
5
aug

Lépésről lépésre, avagy a járható Újpest, meg a teknős farka

Elkészült a Szent László tér útburkolatának felújítása.
28
júl

Még a sivatagokban is vannak oázisok

Ahogy Trippon Norbert alpolgármestertől megtudtuk az ősz beálltára három projekt is elkészül!