Címke: Bőröndös sétány

17
jún

Befejeződött a Bőröndös utcai sportpálya felújítása

Újabb sportpályát újított fel az önkormányzat: ezúttal a káposztásmegyeri Bőröndös sétánynál található kosár- és focipálya esett át teljes körű modernizáláson. A munkálatok végeztével a pályát már birtokba is vehették a környéken élők.
25
máj

Elkezdődött a Bőröndös utcai sportpálya felújítása

Újabb közterületi sportpálya felújítása kezdődött el: most a káposztásmegyeri Bőröndös sétánynál található kosár- és focipálya kap egyebek mellett vadonatúj gumiburkolatot – adta hírül közösségi média oldalán dr. Trippon Norbert alpolgármester.
24
febr

„Vadvirágos” ágyások a Tél utcai osztósávban

A Vadvirágos Újpest program keretében 1092 négyzetméteren ültetnek 78 féle növényt a jelenleg kopár Tél utcai osztósávban a következő két hétben.
18
dec

Új pingpongasztalok és térvilágító kandeláberek

Nemrégiben a Pozsonyi és Berda József Lakótelepen telepített új, poli­merbetonból készült pingpongasztalokat mutatta meg nekünk Farkas...
17
nov

Körkép – Újabb napelemes térlámpák érkeztek Újpestre (videó)

49 napelemes térlámpa kerül kihelyezésre városunk terein és sétányain. A fejlesztésnek köszönhetően éjszaka is biztonságosan és kényelmesen sétálhatunk a parkokban.
6
nov

Újpesti levendulából készültek illatzsákok

Az első Újpesti Levendulamező virágaival megtöltött illatzsákokat osztott ki Trippon Norbert alpolgármester, amelyek azért is...