Címke: önkormányzat

2
ápr

Napelemes térlámpákat kapott az Ugró Gyula sor

Napelemes térvilágító lámpákat telepített az önkormányzat az Ugró Gyula sorra, hogy biztonságosabbá tegye esténként a közkedvelt sétányt. A fejlesztés nem csak a közbiztonságot növeli, de a környezettudatosság szempontjából is fontos.
26
márc

Elkezdődött a negyedik újpesti közösségi kert kivitelezése

Március végén elkezdődött Újpest negyedik közösségi kertjének kivitelezése Káposztásmegyeren a Bőröndös sétánynál és megnyílt a magaságyások művelésére kiírt pályázat is.
22
márc

Megújul a Szigeti József utca 7. előtti kis tér

Alaposan felújítják a Szigeti József utca 7. előtt található, igencsak rossz állapotban lévő kis teret. A leromlott betonplacc helyén egy rendezett, sportfunkcióval ellátott terület jön létre. A munkálatok április végéig tartanak.
20
márc

Egy éven belül lefedik Újpest összes fedél nélküli régi hulladékgyűjtőjét

Az Újpesti Városgondnokság munkatársai egy éven belül minden köztéri hulladékgyűjtőre zöld kukafedelet helyeznek, így a varjak kevésbé tudják kiszedni belőlük a szemetet. Közel 1000 szemetesről van szó, melyekből első körben, május közepéig, 400 darabra kerül fedél.
18
márc

Muskátliosztás, LED-izzó osztás, Újpesti Megbecsülés Program: itt vannak az időpontok

Kibővült formában folytatódik idén az Újpesti Megbecsülés Program, de a népszerű muskátliosztás és LED-izzó osztás sem maradhat el. Az önkormányzat elárulta, mikor, hol és mire számíthatnak a helyiek.
4
márc

Felújították a járdát Káposztásmegyeren a Galopp és Ügető utcákban

Felújították a járdákat a Káposztásmegyer I. lakótelep déli részén található Galopp és Ügető utcákban − osztotta meg a hírt Rácz Norbert önkormányzati képviselő a közösségi média oldalán.
29
febr

Gyalogátkelőhelyek létesülnek a Baross utca és a Mildenberger utca találkozásánál

Gyalogátkelőhelyeket létesítenek a Baross utca és a Mildenberger utca kereszteződésében, így biztonságosabbá válhat a közlekedés ezen a kritikus ponton.
27
febr

Újpest Önkormányzatának rendkívüli közleménye gyermekvédelmi ügyben tett intézkedésekről

Újpest Önkormányzatának közleményét változtatás nélkül közöljük.
25
febr

Térelválasztó oszlopok segítik a biztonságos kikanyarodást a Kunhalom utcából

Karcsú pollerek, vagyis térelválasztó oszlopok segítik mostantól az autósokat, hogy biztonságosan kanyarodhassanak ki a Kunhalom utcából a forgalmas Fóti útra. A fűre parkoló autók miatt a sofőrök eddig alig láttak valamit a Fóti út nyüzsgő forgalmából, az oszlopok azonban megakadályozzák a szabálytalan parkolást.
24
febr

Megújult és kizöldült a káposztásmegyeri Forgó játszótér

Megújult, megszépült és kizöldült a Káposztásmegyeren, a Bőröndös utcában található Forgó játszótér, melynek eszközeit és környezetét az elmúlt évtizedek alatt igencsak megviselte az idő vasfoga.