Címke: közlemény

15
júl

Július 17-én ismét szúnyoggyérítés Újpesten

Július 17-én szerdán a napnyugta utáni órákban földi úton történő szúnyoggyérítést végeznek a IV. kerületben. Pótnapok: 2024. július 18-19., ugyanebben az időben.
7
júl

Július 9-én ismét szúnyoggyérítés Újpesten

Július 9-én kedden a napnyugta utáni órákban földi úton történő szúnyoggyérítést végeznek a IV. kerületben. Pótnapok: 2024. július 10-11., nappal.
3
júl

Július 4-én szúnyoggyérítés Székesdűlőn

Újpest Önkormányzatának megbízásából földi úton történő kémiai szúnyoggyérítést végeznek július 4-én csütörtökön a napnyugta utáni órákban Székesdűlő településrész közterületein. Pótnap: július 5. péntek.
29
jún

Július 2-án ismét szúnyoggyérítés Újpesten

Július 2-án kedden a napnyugta utáni órákban földi úton történő szúnyoggyérítést végeznek a IV. kerületben. Pótnapok: július 3-4, ugyanebben az időben.
23
jún

Június 25-én szúnyoggyérítés Újpesten

Június 25-én kedden a napnyugta utáni órákban földi úton történő szúnyoggyérítést végeznek a IV. kerületben. Pótnapok: június 26-27., ugyanebben az időben.
19
jún

Szerdától szombat éjfélig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Dr. Müller Cecília országos tisztifőorvos a HungaroMet Magyar Meteorológiai Szolgáltató Nonprofit Zrt. előrejelzései alapján legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást adott ki az ország egész területére vonatkozóan 2024. június 19-én (szerda) 00:00 órától 2024. június 22-én (szombat) 24.00 óráig.
7
jún

Rendkívüli nyitvatartás a választás hétvégéjén a kormányablakokban

Nyitva tart a legtöbb kormányablak az európai parlamenti és az önkormányzati választás hétvégéjén, június 8-án szombaton, valamint 9-én vasárnap. Ezeken a napokon kizárólag személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre lesz lehetőség. Ugyanakkor új lakcímet csak június 7-én pénteken 10 óráig lehet bejelenteni, ezt követően hétfőig csak az elveszett lakcímkártya pótlására van lehetőség, a lakcímváltozás bejelentésére nincs.
10
máj

Közlemény – Újpest Önkormányzata által szervezett rendezvények pártpolitika-mentességéről

Újpest Önkormányzatának közleménye.
26
ápr

Betegség miatt elmarad Jordán Tamás április 27-re meghirdetett előadása

Betegség miatt elmarad az Ifjúsági Ház április 27-én 17 órára meghirdetett Levelek Adytól - Jordán Tamás önálló estje című előadása! Pótelőadásra ősszel kerül sor, így a most megvásárolt jegyek akkor érvényesek lesznek, de jegyvisszaváltásra is van lehetőség.
3
ápr

Zavaros lehet a víz pár napig Újpesten

A Fővárosi Vízművek szakemberei április 4. és 12. között végzik az észak-pesti főnyomóvezetékek tervezett, éves öblítési munkáit. A munkálatok idején a IV., a XIII., a XIV., a XV. és a XVI. kerületben időszakosan nyomáscsökkenést és vízzavarosodást tapasztalhatnak a fogyasztók, a magasabb épületek felső szintjein pedig vízhiány is előfordulhat.