Címke: Trippon Norbert

21
dec

Nehéz batyut kaptunk a nyakunkba

Trippon Norbert alpolgármester szerint Újpesten is nagy a baj.
3
dec

Nem állnak le a felújítások és a beruházások

Újpestet is érzékenyen érintették a koronavírus-járvány gazdasági hatásai és a bevezetett kormányzati megszorítások. Azonban ilyen körülmények között is zajlottak felújítási és beruházási munkálatok.
13
nov

Korrekt – Trippon Norbert

Miért nincs jó bőrben az újpesti költségvetés? Hány milliárd forintos kiesést okoztak a kerületnek a járvány miatti kormányzati elvonások? Miért fontos, hogy egyre több vadvirág legyen a kerületben? És kinek a joga eldönteni, hogy milyen mesét olvassanak az óvodásoknak? A korrekt vendége Trippon Norbert alpolgármester.
13
nov

Körkép – Betonkemény munka a Károlyi utcában

Villámgyorsan nőtt ki a földből a Károlyi utcai önkormányzati bérház, amelybe – ha minden jól megy- 2022 tavaszán már be is költözhetnek a bérlők. Az uniós projekt, amelynek ez a tömb is része, a járványhelyzet ellenére is, rendben halad.
9
nov

Körkép – Új járdákat kapott a Pozsonyi lakótelep

Új járdákat kapott a Pozsonyi úti lakótelep, amelyre kevés fény jutott az elmúlt években, pedig bőven van munka a tízemeletes házak között.
30
okt

Lesz helye az íjászközpontnak és beindul az oltástámogatás Újpesten

Csütörtökön ülésezett a képviselő-testület.
28
Sze

Elhelyezték a Károlyi István utcában épülő önkormányzati bérház alapkövét

„Az alapkőletétel nemcsak a kerület egyik legjelentősebb beruházásának kezdetét, de a szociális bérlakásprogram újraindítását is jelöli.”
24
Sze

Mozaik – Trippon Norbert és Sirkó Zoltán – Vadvirágos Újpest

Miért érdemes vadvirágokat telepíteni az újpesti parkokba? Melyik növény melyikkel párosítható? Mennyi gondozást igényelnek? És mi az az úgynevezett rovarhotel? Válaszok a Vadvirágos Újpest Program ötletgazdájától, Trippon Norbert alpolgármestertől, és a kivitelezőtől, Sirkó Zoltán kertészmérnöktől.
15
Sze

Bővülnek és megújulnak az önkormányzati lakások

Hamarosan jóval több önkormányzati bérlakás áll  majd az újpestiek rendelkezésére
5
Sze

Újrafestik a lekopott zebrákat

Nem az önkormányzat dolga lenne, de megcsinálják, hogy biztonságosabb legyen az iskolakezdés.