Címke: polgármester

7
nov

„Nem engedünk abból, hogy a legfontosabb érték az ember”

Egy éve vette át Újpest vezetését az önkormányzati választásokon győztes ellenzéki szövetség. A mögöttünk álló mozgalmas, sok változást hozó, de korántsem könnyű esztendőt tekintettük át Déri Tibor polgármesterrel.
11
szept

Korrekt – Déri Tibor

Miért nem kapnak tájékoztatást az önkormányzatok arról, ha egy kerületi iskolában koronavírussal fertőzött lesz valaki? Hogyan lehet így hatékony intézkedéseket hozni helyi szinten? Milyen mértékben csökkennek Újpest bevételei a járvány miatt? Bodacz Balázs kérdéseire Déri Tibor polgármester válaszol.
7
szept

Jól járt a baráti ügyvéd: közel 90 millió forintot vihetett haza Wintermantel alatt

Wintermantel Zsolt hivatali ideje alatt szinte az összes újpesti önkormányzati cég jogi képviseletét a Dr. Gyepes Péter Ügyvédi Iroda látta el.
14
júl

Elhunyt Bogdán László, Cserdi polgármestere

A koldusszegény településből mintafalut alkotó polgármester a hírek szerint öngyilkos lett.
13
máj

ÚKTV – Körkép – 283 teszt Újpestnek

A vizsgálatokra érkezők kapják a teszteket! A negatív Covid teszthez kötött vizsgálatra érkező betegekhez fog eljutni az 283 teszt, amit a fővárostól kapott kerület.
2
máj

ÚKTV – Körkép – Déri Tibor polgármester köszöntője az érettségizőknek

A fiatalok azok, akik megértik a problémákat, és van kellő erejük a világ megváltoztatásához.” (Jane Goodall) Kedves érettségiző Barátaim! Utatok során ismerjétek fel az igazat, mutassátok meg a helyes utat az eltévedteknek, legyetek kitartóak, bízzatok magatokban és a hitetekben! Ti részesei vagytok annak a generációnak, akik a jövőt alakítják. Környezetünket Ti menthetitek meg, és az emberségesebb világ is általatok épül. Éljetek ezzel a lehetőséggel felelősen és gondoskodóan. Megéri! A jövőt magatoknak is alakítjátok. A nehézségek, melyeket az élet az gördít elétek, sose ijesszenek el, hanem motiváljanak annak leküzdésére. Ezáltal lesztek képesek egyre nagyobb és nagyobb kihívásoknak megfelelni! És ne feledjétek; „Az ember a legfontosabb érték!” Sok sikert Nektek! Déri Tibor Polgármester
28
jan

Körkép – Rendkívüli közgyűlés 2020.01.24.

...
28
jan

Körkép – 100 nap 2020.01.24.

...
24
dec

Polgármesteri üdvözlet

Déri Tibor polgármester karácsonyi üzenete....
25
nov

Polgármesteri fogadóóra

Déri Tibor polgármester fogadóórát tart november 29-én, pénteken....